Euroleague'de 6 aylık hasret bitiyor

Video yükleniyor...

Turkish Airlines Euroleague'de altı aylık aranın ardından ilk hava atışı Sinan Erdem Spor Salonu'nda atılacak

Mart ayında Covid_19 salgını sebebiyle iptal edilen Turkish Airlines EuroLeague'de 2020 - 2021 sezonu bu akşam oynanacak beş karşılaşma ile başlayacak.

Altı aylık aranın ardından açılışı temsilcimiz Anadolu Efes, Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapacak ve Rusya'dan Zenit St. Petersburg'u konuk edecek.

Yarım kalan hikayesini tamamlamak ve EuroLeaegue kupasını tarihinde ilk kez müzesine taşımak için mücadele verecek lacivert - beyazlılar, geçen sezonki kadrosunu korumayı başardı.

Takımdan sadece Alec Peters ayrılırken, Anadolu Efes bu sezon transfer döneminde bir tek Erten Gazi'yi renklerine bağladı.

Rakip Zenit ise birçok yeni oyuncu ile Avrupa arenasında sahne alacak. Koç Xavi Pascual yönetimindeki Ruslar, yaz döneminde sekiz transfer yaptı.

Turkish Airlines EuroLeague'de yeni sezonun açılış maçı saat 20:30'dan itibaren beIN SPORTS HABER'den şifresiz yayınlanacak.

Temsilcimizin karşılaşması haricinde gecenin dikkat çeken mücadelesi ise Barcelona ile Cska Moskova arasında İspanya'da.

Svetislav Pesic'ten boşalan başantrenörlük koltuğuna yıllardır özlem duyduğu Sarunas Jasikevicius'u getiren Barça, sezonu dev bir maç ile karşılayacak.

Milano'ya giden Malcolm Delaney yerine ligin tecrübeli guardlarından Nick Calathes'i monte eden Katalanlar, Nikola Milutinov ve Tornike Shengelia transferleriyle dikkat çeken Cska Moskova'yı konuk edecek. Saat 22'de başlayacak karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ekranlarında olacak.