Anadolu Efes üst üstte ikinci şampiyonluk için parkede

Video yükleniyor...

Turkish Airlines EuroLeague'de Final Four heyecanı bu hafta yaşanacak. Belgrad'a son şampiyon apoletiyle giden temsilcimiz Anadolu Efes, üst üste ikinci şampiyonluğu için sahaya çıkacak.

Normal sezonda inişli çıkışlı bir performans sergileyen ve Play-Off için saha avantajını ele geçiremeyen lacivert - beyazlılar, Nisan ayıyla birlikte vites yükseltti ve Olimpia Milano'yu 3-1 ile saf dışı bırakarak adını üst üste üçüncü kez Final Four'a yazdırdı.

2019 yılında Cska'ya finalde kaybeden, 2020 yılında ligi domine ederken Covid engeline takılan Anadolu Efes, kupaya duyduğu özlemi 2021 yılında Barcelona'yı mağlup ederek dindirdi.

EuroLeague tarihinde  Maccabi Tel Aviv ve Olimpiakos'un ardından üst üste iki şampiyonluk yaşayan üçüncü takım olmayı hedefliyor.

Temsilcimizin Final Four'un ilk ayağındaki rakibi Olimpiakos ise 2017 yılından sonra ilk kez Final Four'a yükseldi. O yıl finalde Fenerbahçe'ye kaybeden Yunan ekibi, o şampiyonluk maçının ardından Play-Off'tan ötesini görememişti.

Anadolu Efes ile Olimpiakos arasındaki Final Four karşılaşması saat 19:00'dan itibaren beIN SPORTS HABER ve beIN SPORTS 3'ten ekranlara gelecek.