Anadolu Efes, Maccabi deplasmanında

Anadolu Efes, Maccabi deplasmanında
Turkish Airlines EuroLeague'de oynadığı son yedi karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak zirve yürüyüşünü sürdüren Anadolu Efes, erteleme maçında Maccabi Tel Aviv ile kozlarını paylaşacak.

Son haftalarda etkileyici bir basketbol oynayan ve karşılaşmaların henüz birinci çeyreğinde rakibine havlu attırmayı bilen Ergin Ataman'ın ekibi, şu anda 18 galibiyet - 10 mağlubiyetle dördüncü basamakta yer alıyor.

Lacivert - beyazlılar, İsrail'de kazanması halinde bir maçı eksik Cska Moskova'yı ve Olimpia Milano'yu geçerek EuroLeague'de ikinci sıraya yükselecek ve normal sezonu lider bitirmek adına kalan haftalarda Barcelona'nın hata yapmasını bekleyecek.

Rakip Maccabi Tel Aviv ise son beş maçta dört mağlubiyet alarak play-off yarışından iyice uzaklaştı. En son 2014 - 2015 sezonunda ilk sekize kalmayı başaran sarı - mavililer, o sezonda Fenerbahçe'ye elenerek Final Four görememişti. İsrail ekibinin bu sezonki işi de mucizelere kalmış durumda.

İki maçı eksik olmasına rağmen play-off potasındaki son takım Zenit ile beş galibiyet farkı bulunan Maccabi Tel Aviv, Efes'i mağlup ederek mucizeye tutunmayı hedefliyor.

Maccabi Tel Aviv - Anadolu Efes karşılaşması saat 20:30'dan itibaren beIN SPORTS HD 3 ekranlarında...