Fenerbahçe, Amrabat transferini bitirdi! İstanbul'a geliyor...

Fenerbahçe, Amrabat transferini bitirdi! İstanbul'a geliyor...
Ferdi Kadıoğlu transferinden büyük bir gelir elde eden Trendyol Süper Lig ekibi Fenerbahçe, Sofyan Amrabat'ı kadrosuna katmak için Fiorentina ile el sıkıştı. 

İtalyan gazeteci Fabrizi Romano'nun haberine göre; sarı lacivertli ekip, 28 yaşındaki orta saha oyuncusu için Fiorentina ile yaptığı görüşmelerde mutlu sona ulaştı. Amrabat’ın bugün İstanbul’a geleceği ve resmi adımların atılacağı öğrenildi.

İŞTE MALİYETİ

Fenerbahçe'nin İtalya Serie A ekibi ile 2 milyon Euro kiralama bedeli ve 13 milyon Euro satın alma yükümlülüğü ile el sıkıştığı aktarıldı. Sözleşmede 3 milyon Euro'luk da bonus olacağı belirtildi.

İSTANBUL'A GELİYOR

Sözleşme süresinin 4 yıl olacağı vurgulanırken, Faslı futbolcunun seyahat ve özel uçuş rezervasyonu yapıldığı bilgisi paylaşıldı.

Muhabirimiz Onur Çubukçu'nun aktarıdğı bilgiye göre; Sofyan Amrabat saat 15:30'da İstanbul'da Atatürk Havaalanı'nda olacak.

Geçen sezonu Manchester United'ta kiralık olarak geçiren Amrabat, Fiorentina'ya 2020 yılında Hellas Verona'dan 19 milyon 500 bin Euro karşılığında transfer olmuştu.

ManU'da kiralık oynadığı dönemde kırmızı şeytanların formasını 30 maçta terleten yıldız orta saha, skor katkısı üretemedi.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN
İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN