"Altın madalyaya kadar mücadele edeceğiz"

Video yükleniyor...

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalya kazanan milli tekvandocularımız Hakan Reçber ve Hatice Kübra İlgün ile antrenör Servet Tazegül, canlı olarak bağlandıkları "Spor Turu" programında beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.

Tokyo 2020'de yakaladığı başarıdan dolayı yaşadığı mutluluğu dile getiren Hatice Kübra İlgün, "Amacım ringde Türk bayrağıyla tur atmaktı, bunu başardığım için çok mutluyum. Burada 16 yılın emeği var, altın madalya alana kadar mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Olimpiyat oyunlarında boy göstererek hayallerini gerçekleştirdiğini vurgulayan Hakan Reçber, "Olimpiyatlarda mücadele etmek her sporcunun hayalidir. Ben bu sefer bronz madalya alabildim, altın madalya almak çok istedim ama olmadı, elimden geleni yaptım." şeklinde konuştu.

2015'te kendisine konan nörolojik rahatsızlık teşhisinin ve "Tekrar yürüyebilecek mi?" sorularının 6 yıl sonrasında olimpiyat bronz madalyası kazanmış olmasını değerlendiren Hakan Reçber, "Hala ufak tefek ataklar yaşıyorum ama bu içimdeki hırsa engel olmuyor. Hedefim, Paris'te altın madalya." dedi.