ÖZET | Altay 1-1 GZT Giresunspor

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında GZT Giresunspor deplasmanda Altay ile 1-1 berabere kaldı. 

Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor'u evinde 2-0 yenerek ligde kalmayı garantileyen GZT Giresunspor bu sonuçla beraber puanını 44'ya çıkarırken, bu hafta Gaziantep FK'nın Yukatel Kayserispor karşısında bir puan almasıyla küme düşmesi kesinleşen İzmir ekibi Altay ise puanını 34'e çıkardı.

Karşılaşmanın gollerini GZT Giresunspor'da Umut Nayir (27') atarken, Altay'ın golünü Leandro Kappel (60') kaydetti.

Evinde 3 maçtır kazanamayan Altay bu maç ile birlikte seriyi 4 maça çıkardı. Hakan Keleş'in ekibi GZT Giresunspor ise, ligin ilk yarısındaki maçta evinde 3-1 kazanmıştı.

Önemli Anlar 

12. dakikada İzmir ekibinin atağında Poko'nun şık pasında sağ kanatta topla buluşan Kappel'in rakibi Emre Taşdemir'den sıyrıldıktan sonra yaptığı vuruşu kaleci Onurcan Piri iki hamlede kurtardı. İzlemek için tıklayınız!

27. dakikada korner vuruşunda aldığı pas ile sağ kanatta topla buluşan Diabete'nin ortasına Muhammet'in vurduğu kafayı vurdu. Kaleci Cihan Topaloğlu'ndan seken topu arka direkteki Flavio içeri çevirdi ve Umut'un dokonuşunda top çizgiyi geçti. 1-0. İzlemek için tıklayınız!

35. dakikada sol kanattan hızlı çıkan Altay'lı Rodriguez, içeriye taşıdığı topu Ahmed Rayan'a bıraktı. Rayan'ın ceza yayı içerisinden sağ ayağı ile uzak direğe yaptığı plase vuruş direği sıyırarak oyun alanını terk etti. İzlemek için tıklayınız!

58. dakikada sağ kanattan korneri paslaşarak kullanmasıyla topla buluşun Cebrail'in ortasına ön direkte kafayı vuran Kappel topu uzak köşedeki ağlarla buluşturarak skorda eşitliği sağladı. 1-1. İzlemek için tıklayınız!

72. dakikada Altay'ın atağında Poko'nun derinlemesine pasıyla sağ kanatta topla buluşan Kappel ceza sahasına doğru koşusunda kaleciyle karşı karşıya kaldı ve yakın mesafeden vuruşunda GZT Giresunspor kalecisi Onurcan gole izin vermedi. İzlemek için tıklayınız!

87. dakikada Altay'ın sol kanattan Rodriguez ile kullandığı kornerde kale alanı önünde Thaciano'nun kafa vuruşunda top yan direkten döndü! İzlemek için tıklayınız!

Altay: 1 - GZT Giresunspor: 1

Stat: Alsancak Mustafa Denizli

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Altay: Cihan Topaloğlu, Cebrail Karayel, Björkander, Thiam, Kazımcan Karataş (Dk. 58 Eren Erdoğan), Zeki Yıldırım (Dk. 83 Nurettin Küçükdeniz), Poko, Thaciano, Kappel, Rodriguez, Ahmed Rayan (Dk. 58 Erdem Özcan)

GZT Giresunspor: Onurcan Piri, Zeki Yavru (Dk. 71 Hayrullah Bilazer), Alexis Perez, Sergen Piçinciol, Emre Taşdemir (Dk. 62 Aziz Eraltay), Muhammed Gümüşkaya (Dk. 62 Serginho) Traore, Flavio, Diabate, Chiquinho, Umut Nayir

Goller: Dk. 28 Umut Nayir (GZT Giresunspor), Dk. 60 Kappel (Altay)

Sarı kartlar: Dk. 8 Alexis Perez, Dk. 21 Emre Taşdemir, Dk. 61 Sergen Piçinciol, Dk. 89 Aziz Eraltay (GZT Giresunspor), Dk. 88 Björkander (Altay)