Altay Bayındır: "Dışarıya çıktığım zaman..."

Video yükleniyor...

Manchester United'ın sezon başında Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı milli kaleci Altay Bayındır, İngiliz ekibinin resmi sitesine özel açıklamalarda bulundu.

Manchester United tarihinin ilk Türk futbolcusu olmaktan dolayı mutlu olduğunu kaydeden Bayındır, ''Büyük bir kulüpte oynuyorum. Şu an her şey benim için çok iyi gidiyor. Kazandığımız sürece hep mutluyuz.'' ifadelerini kullandı.

Türkiye'den gelip İngiltere'ye yerleşmesiyle ilgili soruya cevap veren Altay Bayındır, ''Benim için biraz farklı bir tecrübe oldu. Özellikle denediğim İngiliz yemeklerini çok beğendim. Türk yemeklerinden biraz farklı olduğunu söyleyebilirim. Manchester ve İngiltere'nin kültürü hakkında çok şey öğrenmeye çalışıyorum. Dışarıya çıktığım zaman beni gören herkes gülümsüyor ve pozitif olarak davranış gösteriyor. Bunlar benim için güzel şeyler.'' şeklinde görüş belirtti.

Manchester United'ın Türkiye'de en çok takip edilen İngiliz ekibi olduğunu kaydeden Altay, Kırmızı Şeytanlar’da forma giyen favori kalecisinin Edwin Van Der Sar olduğunu dile getirdi. 

Yazın yapacakları EURO 2024 yolculuğu hakkında da konuşan 25 yaşındaki kaleci, ''Almanya'da olacağımız için çok mutluyuz. Orada elimizden gelenin en iyisini yapacağız, kalitemizi göstereceğiz. Çok iyi bir takıma ve teknik direktöre sahibiz. Turnuvada ülkemiz için sonuna kadar mücadele edeceğiz.'' ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN