Allan Saint-Maximin: "İçimde yanan bir tutku var"

Allan Saint-Maximin: "İçimde yanan bir tutku var"
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin yeni transferi Allan Saint-Maximin, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

27 yaşındaki Fransız kanat oyuncusu, Protekizli teknik adam Jose Mourinho'nun transferde etkili olduğunu söylerken, içinde yanan bir tutkunun olduğunu ifade etti. 

Fenerbahçe'nin maçlarını televizyonun sesini açarak izlediğini dile getiren Allan Saint-Maximin'in paylaşımındaki sözleri şu şekilde:

"Fenerbahçe'nin maçlarını her izlediğimde taraftaların yarattığı muhteşem atmosferi hissetmek için televizyonun sesini açardım. Şimdi bunu dpğrudan sahada yaşayabileceğim.

Bu inanılmaz fırsat, kulübün beni buraya getirme konusundaki inanılmaz kararlığığı ve Fenerbahçe'nin enim için doğru yer olduğuna beni ikna eden 'Special One'ın' ilham verici sözleri sayesinde mümkün oldu. Bu güveni onurlandırmak için her şeyimi vermeye hazırım.

Fenerbahçeli olduğun için ne kadar mutlu olduğumu ve nasıl bir enerjiyle geldiğimi hayal bile edemezsiniz! İçimde yanan bir tutku var ve sizi gururlandırmak için her şeyimi vereceğim!

Yaşa Fenerbahçe!"