Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a çok sert sözler!

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a çok sert sözler!
Fenerbahçe Kulübü'nün olağan seçimli genel kurul toplantısında konuşan Koç, "Ben artık kırgın değilim, kızgınım. Aziz Yıldırım, hala benle uğraşmanın, beni kızdırmanın nelere mal olacağını görememiş durumda." dedi.

Aziz Yıldırım'a hiçbir zaman saygısızlık yapmadığını söyleyen Koç, "Birlik, beraberlik ve barış her zaman katkı sağlamaya devam edecektir. Ben ve arkadaşlarım, Sayın Aziz Yıldırım'a hiçbir zaman saygısızlık etmedik. Ben, hiçbir konuşmamda başkanımızdan bahsederken eski lafını kullanmadım.Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren iletişim kurmaya çalıştık, 3 Temmuz'la ilgili istişare etme ihtiyacı duyduk. Biz ayrı kulvarda çalıştık, onlar ayrı kulvarda... Ben dünden beri büyük bir ikilem yaşıyorum. Fenerbahçe TV'de konuşmanın hepsini yayınladık." dedi.

Yıpratılmaya çalışıldığını dile getiren Koç, şöyle konuştu:

"Yıpratalım, yıpratalım, 1 sene sonra zaten olağanüstü kongreye gideriz diye düşünüyorlar. Fenerbahçe'de bir paralel yönetim kurulu var. Bu arkadaşlar biz geldiğimizden beri TFF'ye gidiyorlar, çok sevdikleri TFF başkanıyla görüşüyorlar. Acaba Fenerbahçe'nin 28 şampiyonluğu hakkında soru soruyorlar mı? Limitler hakkında soru soruyorlar mı? Arka arkaya, sistematik şekilde sahada hakkımız yenilince bunda tepkide bulunuyorlar mı? Yoksa iyi mi yapıyorsunuz diyorlar? Ne yapıyorlar, merak ediyorum."

Kendisinden cevap bekleyen Fenerbahçeli taraftarlara seslenen Koç, "Bir taraf diyor ki, gerekli cevabı vermezseniz hakkımızı helal etmeyiz. O seviyeye kendinizi indirmeyin. Oyuna gelmeyin. Aklını yitirmiş bir yaklaşım sergileyen insanlara karşı Fenerbahçe'yi küçük düşürmeyin." dedi.

Aziz Yıldırım'ın kendisini Fenerbahçe'den büyük gördüğünü söyleyen Koç, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Buraya 20 yıl başkanlık yapmış birine saygıdan başka hiçbir şey gösterilmez ama artık bu yaklaşım benim için geride kalmıştır. Benim için artık sadece Aziz Yıldırım'sınız. Aziz Yıldırım, siz kendinizi Fenerbahçe'nin sahibi olarak görüyorsunuz. Hatta Fenerbahçe'den büyük olarak görüyorsunuz. 3 sene evvel, buradaki seçim sonuçlarını hazmetmeniz lazım. Dün göstermiş olduğunuz hazımsızlık, beni küçültmek için yaptıklarınız Fenerbahçe'yi küçültüyor. Siz umurumda değilsiniz. Artık haddinizi aştınız." 

Yıldırım'ın açıklamalarını 'Tutarsız, küstah, dengesiz ve intikam isteğiyle bezenmiş' olarak değerlendiren Koç, Tehditkar, rakiplerimizin sosyal medyada şölen yapacağı tarzda mesajlar, çirkin üslup, yakışıksız içerik, kibir, parmak sallamalar... Biz bunları unutmuştuk, keşke tekrar hatırlamasaydık." ifadelerini kullandı.

Ali Koç'un açıklamalarından öne çıkanlar

"Maçlarda ayağa kalkmayan şöyle şöyle olsun diyoruz ya. Beni mahkemeye vermezseniz öyle olun."

"Bu teklifi kabul etmezseniz buraya maça da gelmeyin. Televizyona çıkacağız. Yaptığınız tüm iddiaları, hepsini, tek tek konuşacağız. İstiyorsanız yanınızdaki arkadaşlarınızı da getirin."

"Beni değil siz, kimse tehdit edemez, bunu aklınıza yazın! Kandırılıyorsunuz. Sizden bir ricam var; Fenerbahçe ile ilgili bir şey konuşacaksanız benim ailemin adını ağzınıza almayın, rica ediyorum; rica yetmezse de şiddetle tavsiye ediyorum."

"Basketbol öneriniz... Bu düşünülmüş, kurgulanmış, iyi senaryo kötü senaryo analizleri yapılmış bir fikir mi, yoksa çat kapı aklınıza geldi de söylediniz mi, bilmiyorum. Dinlemek isteriz. 35 milyon bütçemiz var diyorsunuz. Kulüpte olmadan da destek sağlayabilirsiniz."

"Kulübü sattırmam diyorsunuz, olmayan bir gündem oluşturup sonra da kurtarıcı rolüne giriyorsunuz. Bu kulüp nasıl satılacak? Biri bu kulübü satışa çıkarsa, 3 Temmuz'da olduğu gibi taraftar dimdik karşında durur"

"Seyirci bu kulübün sahibidir. Taraftar hancıdır. Ben istenmediğimi hissettiğim an giderim. Ancak şunu da bilin ki, o taraftar sizi buraya getirmedi. Sonra da otopark mazeretiyle gelmiyoruz dediniz."

"Biz iyi bir üç sene geçirmedik Sayın Aziz Yıldırım ama samimiyetimizden kimse şüphe edemez. En kötü günleri gördük, iyi günler yakında. Biz o günleri gördüğümüzde, cılız olan sesiniz hepten kesilmiş olacak."