Ahmet Dal: "Kim kazanırsa kazansın..."

Video yükleniyor...

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.

İlk olarak gerçekleştirilen seçim hakkında konuşan Ahmet Dal, "Bugün Türk futbolcu için önemli bir gün. Uzun süre sonra ilk kez iki adaylı bir seçim var. Oy verme işlemi başladı. 1 - 1.5 saat sürer gibi duruyor. Daha sonra sayım olacak. Türk futbolu için hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Ayrıca, "İnşallah sakıncalı süreç son bulur ve yeni bir sayfa açılır. Sadece kendi kulübümüzü yönetirken değil, Türk futbolunun düzeni ve birliği için mesai yapıyoruz. Biz Erzurumspor olarak tüm rakiplerimize katkı sağlamak istiyoruz. Kim kazanırsa kazansın Türk futbolu kazanmış olsun." dedi.

TRANSFER SÖZLERİ

Transfer yasağı ve yeni sezon hakkında da konuşan Dal, "Yeni sezon çalışmalarına 1 Temmuz'da başladık. 2 hazırlık maçı oynadık. Yeni sezona güzel girmek istiyoruz. Aynı zamanda transfer yasağımız var. Bunu kaldırmak istiyoruz. Bu yasak kapsamında futbolcuların bize atacağı adım da önemli. Birkaç dosyayı kapattık. Görüşme yaptığımız dosyalar var. İnşallah 3 yıllık transfer yasağı kalkar ve taraftarın beklentisi gerçek olur." sözlerini sarf etti.

TRENDYOL 1. LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN