ÖZET | Adana Demirspor 0-0 Kasımpaşa

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında perde golsüz açıldı. Adana Demirspor ile Kasımpaşa, Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada 0-0 berabere kaldı.

Yenilmezlik serisini 3 maça çıkaran Adana Demirspor, puanını 20'ye çıkardı.

Ligdeki son 3 maçında da galibiyete ulaşamayan Kasımpaşa ise bu beraberliğin ardından haftayı 10 puanla tamamladı.

Önemli anlar

Adana Demirspor'un 9. dakikada gerçekleşen hızlı hücumunda Vargas'ın sert şutu üst direkten oyun alanına geri döndü. İzlemek için tıklayın!

Ev sahibi ekip, 50. dakikada bir kez daha direği geçemedi. Köşe vuruşunda Vargas'ın yaptığı ortaya iyi yükselen Samet, kafa vuruşunu yaptı ancak top üst direğe çarptı ve dışarı çıktı. İzlemek için tıklayın!

67. dakikada Assombalonga ağları sarsmaya çok yaklaştı. Rassoul'ün ortasında kale ağzında vuruşunu yapan Assombalonga, çerçeveyi bulamadı. İzlemek için tıklayın!

Kasımpaşa 86. dakikada iki çok tehlikeli atak yakaladı. Yusuf Erdoğan'ın şutunda top direğe çarptı ve dışarı çıktı. İstanbul ekibi aynı dakikada bir kez daha tehlikeli geldi. Yusuf'un pasında net bir fırsat yakalayan Umut Bozok, kaleci Muric'i geçemedi. İzlemek için tıklayın!

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında yaşanan gerginliğin ardından Kasımpaşa Teknik Direktörü Hakan Kutlu, kırmızı kart gördü. İzlemek için tıklayın!

Adana Demirspor 0-0 Kasımpaşa

Stat: Yeni Adana

Hakemler: Erkan Özdamar, Hakan Karabalcık, Cemil Tunç

Adana Demirspor: Muric, Svensson, Samet Akaydın, Simon Deli, Rassoul, Sinan Kurt, Stambouli, Akintola, Yunus Akgün (Dk. 82 Metehan Mimaroğlu), Vargas (Dk. 71 Bjarnason), Assombalonga

Kasımpaşa: Harun Tekin, Hadergjonaj, Donk, Bruma, Sakıb Aytaç, Yusuf Erdoğan (Dk. 90+2 Mortadha), Doğucan Haspolat, Hajradinovic, Varga (Dk. 68 Tarkan Serbest), Umut Bozok, Jorgensen (Dk. 89 Ahmet Emin Engin)

Kırmızı kart: Dk. 90+2 Hakan Kutlu (Kasımpaşa Teknik Direktörü)

Sarı kartlar: Dk. 39 Hadergjonaj, Dk. 56 Hajradinovic, Dk. 90+2 Yusuf Erdoğan (Kasımpaşa), Dk. 52 Rassoul, Dk. 90+2 Samet Akaydın (Adana Demirspor)