ÖZET | A. Demirspor 2-0 Galatasaray

Video yükleniyor...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'a 2-1 mağlup oldu. Sarı-kırmızılıları yıkan golleri, bonservisi Galatasaray'da bulunan Yunus Akgün attı.

Fatih Terim'in öğrencileri, Süper Lig'de çıktığı son 7 karşılaşmada da galibiyete ulaşamadı ve haftayı 24 puanla tamamladı.

Ligde üst üste 3. galibiyetini alan Adana Demirspor ise puanını 29'a çıkardı ve üst sıralara tırmandı.

Önemli anlar

Galatasaray 10. dakikada gole çok yaklaştı. Organize gelişen hücumda kaleciyle karşı karşıya kalan Ömer Bayram, Muric'i geçemedi. 
İzlemek için tıklayın!

16. dakikada Svensson'un derinlemesine pasında topla buluşan Bjarnason, Galatasaray ağlarını havalandırdı ancak bu pozisyon ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı.

İlk yarının etkili ismi Yunus Akgün sağ kanattan çizgiye indi ve kale ağzına pası çıkardı ancak Balotelli topa dokunamadı.

Adana Demirspor 53. dakikada öne geçti,. Vargas'ın müthiş pasında Galatasaray savunmasının arkasına sarkan Yunus Akgün, düzgün bir vuruşla skoru 1-0'a getirdi. İzlemek için tıklayın!

58. dakikada sahneye yeniden Yunus Akgün çıktı. Genç futbolcu, çok uzaklardan gönderdiği füzeyle kaleci İsmail Çipe'yi avladı. İzlemek için tıklayın!

Sarı-kırmızılılar, 67. dakikada Adana Demirspor kalesinde aynı pozisyonda 3 defa gole yaklaştı ancak inanılmaz karambolden gol sesi çıkmadı. İzlemek için tıklayın!

Rakibi karşısında baskısını artıran Galatasaray'da Nelsson, 79. dakikada çok iyi yükseldi ve kafa vuruşunu yaptı ancak Muric gole izin vermedi.

86. dakikada kaleci Muric ile karşı karşıya kalan Oğulcan Çağlayan çerçeveyi bulamadı.

Terim'den 4, Montella'dan tek değişiklik

Galatasaray, ligde son oynadığı Medipol Başakşehir maçına göre ilk 11'de 4 değişiklikle sahaya çıktı.

Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanında, İsmail Çipe, Oğulcan Çağlayan, Nelsson, Marcao, Ömer Bayram, Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı, Cicaldau, Morutan, Kerem Aktürkoğlu, Mustafa Muhammed ilk 11'i ile sahada yer aldı.

Geçen hafta ilk 11'de oynayan Mbaye Diagne sakatlığı nedeniyle maç kadrosunda yer almazken, Yedlin, Van Aanholt ve Feghouli Adana Demirspor maçında yedek soyundu.

Adana Demirspor ise deplasmanda galip geldikleri Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasına göre ilk 11'de 1 değişiklik yaptı.

Teknik direktör Vincenzo Montella, bu maçta ilk 11'de Muric, Svensson, Samet Akaydın, Deli, Kaan Kanak, Gökhan İnler, Stambouli, Yunus Akgün, Bjarnason, Vargas, Balotelli'ye yer verdi.

Akdeniz ekibinde Aytemiz Alanyaspor karşısında ilk 11'de forma giyen Tayyip Talha Sanuç bu maçta ilk 11'de yer almazken, o maçta oyuna sonradan giren Deli, Galatasaray karşısında ilk 11'de yer aldı.