GENİŞ ÖZET | Adana Demirspor 1-1 Fenerbahçe

Video yükleniyor...

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı.

Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan maçta Adana Demirspor'un golünü Cherif Ndiaye (P), Fenerbahçe'nin golünü ise Enner Valencia kaydetti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, karşılaşmanın son düdüğünden sonra hakeme yaptığı itirazlar sebebiyle kırmızı kart gördü. İzlemek için tıklayın!

3 maçlık galibiyet serisi Adana'da sona eren Fenerbahçe haftayı 45 puanla, lider Galatasaray'ın 6 puan arkasında tamamladı. Jorge Jesus'un ekibi, 23. haftada Arabam.com Konyaspor ile karşılaşacak.

Adana Demirspor ise haftayı 38 puanla 5. sırada tamamladı. Vincenzo Montella'nın ekibi, 23. haftada HangiKredi Ümraniyespor'a konuk olacak.

SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU BURADA!

Maçtan dakikalar

Karşılaşmanın 14. dakikasında Mert Hakan Yandaş müthiş bir vuruşla Adana Demirspor ağlarını havalandırdı. Hakem Ali Palabıyık, VAR uyarısının ardından oyuncunun elle oynadığı gerekçesiyle golü iptal etti. İzlemek için tıklayın!

24. dakikada sarı lacivertliler gole yaklaştı. İrfan Can'ın köşe vuruşundan yaptığı ortaya iyi yükselen Arao'nun kafa vuruşunda top az farkla auta gitti. İzlemek için tıklayın!

Adana Demirspor 32. dakikada penaltı fırsatını değerlendiremedi. Hakem Ali Palabıyık, Akintola'nın kafayla indirdiği topa İrfan Can'ın ceza sahasında elle müdahale ettiği itirazları üzerine VAR'a giderek pozisyonu inceledi ve penaltı noktasını işaret etti. Belhanda'nın kullandığı penaltıda meşin yuvarlağı ayağıyla çelen kaleci Altay, gole izin vermedi. İzlemek için tıklayın!

34. dakikada sarı lacivertliler, İrfan Can ile gole yaklaştı. Sol çaprazda topla buluştuktan sonra ceza sahasına giren oyuncunun vuruşunda Rodrigues, ayağıyla müdahale ettiği topu çizgiden çıkardı. İzlemek için tıklayın!

Karşılaşmanın 52. dakikasında Adana Demirspor gole yaklaştı. Emre Akbaba'nın şutunda savunmaya çarpan top direkten döndü. İzlemek için tıklayın!

78. dakikada bu kez Valencia net bir fırsattan faydalanamadı. Tecrübeli golcü vuruşunda çerçeveyi bulamadı. İzlemek için tıklayın!

Adana Demirspor karşılaşmanın 84. dakikasında öne geçti. Svensson ile Altay arasında yaşanan mücadelenin ardından hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına gelen Ndiaye, skoru 1-0'a taşıdı. İzlemek için tıklayın!

Fenerbahçe'de 88. dakikada Enner Valencia sahne aldı. Arao'nun pasında savunmanın arkasına sarkan Valencia, sert bir vuruşla skoru 1-1'e getirdi. İzlemek için tıklayın!

Adana Demirspor: 1 - Fenerbahçe: 1

Stat: Yeni Adana

Hakemler: Ali Palabıyık, Kerem Ersoy, Abdullah Bora Özkaya

Adana Demirspor: Ertaç Özbir, Svensson, Yıldırım Mert Çetin, Semih Güler, Rodrigues, Stambouli, Badou Ndiaye, Akintola, Onyekuru (Dk. 89 Gökhan İnler), Belhanda (Dk. 78 Cherif Ndiaye), Emre Akbaba (Dk. 78 Yusuf Sarı)

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, Szalai, Lincoln Henrique (Dk. 90+3 Emre Mor), Arao, Mert Hakan Yandaş (Dk. 61 Miha Zajc), Rossi (Dk. 78 Arda Güler), İrfan Can Kahveci (Dk. 61 Osayi Samuel), Valencia, Batshuayi (Dk. 78 Joshua King)

Sarı kartlar: Dk. 30 İrfan Can Kahveci, Dk. 74 Batshuayi, Dk. 83 Altay Bayındır (Fenerbahçe), Dk. 45+9 Onyekuru, Dk. 75 Svensson (Adana Demirspor)

Kırmızı kart: (Maçın ardından) Jorge Jesus (Fenerbahçe)

Goller: Dk. 83 (Penaltıdan) Cherif Ndiaye (Adana Demirspor), Dk. 88 Valencia (Fenerbahçe)