ÖZET | Adana Demirspor 1-1 Beşiktaş

Video yükleniyor...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibinde Samet Akaydın, Beşiktaş'ta ise Alex Teixeira ağları havalandırdı.

Bu sonucun ardından puanını 41'e çıkaran Adana Demirspor, haftayı 3. sırada tamamladı.

Ligde üst üste 3. beraberliğini alan Beşiktaş ise haftayı 38 puanla 8. sırada bitirdi.

Önemli anlar

Beşiktaş 10. dakikada gole çok yaklaştı. Ghezzal'ın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Rıdvan Yılmaz, uzak köşeye yaptığı vuruşta çerçeveyi bulamadı. İzlemek için tıklayın!

19. dakikada Adana Demirspor tehlikeli geldi. Hızlı hücumda ceza sahasında şut şansı yakalayan Balotelli çok klas vurdu ancak top direğe çarptı ve dışarı çıktı. İzlemek için tıklayın!

31. dakikada Beşiktaş'ı öne geçiren gol geldi. Kerem Kalafat'ın ortasında bomboş durumda kafa vuruşunu yapan Alex Teixeira, ağları havalandırdı. 
İzlemek için tıklayın!

Adana Demirspor, 42. dakikada Mario Balotelli'nin müthiş şutuyla ağları havalandırdı. VAR'dan gelen uyarının ardından pozisyonu izleyen hakem Ali Şansalan, Vargas'ın rakibine faul yaptığını tespit etti ve pozisyon gol değeri kazanmadı. İzlemek için tıklayın!

57. dakikada Yunus Akgün'ün sert şutunda Ersin gole izin vermedi. Bu pozisyondan 1 dakika sonra Yunus Akgün uzak direğe vurdu ancak çerçeveyi bulamadı. İzlemek için tıklayın!

78. dakikada siyah-beyazlılar Emirhan İlkhan ile gole çok yaklaştı ancak Adana Demirspor savunması gole izin vermedi.

Adana Demirspor 90+2'de beraberliği yakaladı. Köşe vuruşunda Talha'nın indirdiği topa darbeli bir kafa vuran Samet Akaydın, ağları havalandırdı. İzlemek için tıklayın!

90+4 kullanılan korner atışı sonrası oluşan karambolde topu önünde bulan Samet Akaydın'ın vuruşunda top ağlara gitti. Önce golü veren hakem Ali Şansalan VAR incelemesi sonrası ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. İzlemek için tıklayın!

Adana Demirspor: 1 - Beşiktaş: 1

Stat: Yeni Adana

Hakemler: Ali Şansalan, Abdullah Bora Özkara, Mehmet Kısal

Adana Demirspor: Muric, Svensson, Tayyip Talha Sanuç, Samet Akaydın, Kaan Kanak (Dk. 77 Alper Uludağ), Gökhan İnler, Stambouli (Dk. 65 Djokovic), Yunus Akgün, Bjarnason (Dk. 65 Belhanda), Vargas (Dk. 83 Assombalonga), Balotelli

​​​​​​​Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Kerem Kalafat (Dk. 66 Mehmet Topal), Welinton, Vida, Rıdvan Yılmaz (Dk. 62 Umut Meraş), Atiba, Necip Uysal, Ghezzal (Dk. 90 Güven Yalçın), Alex Teixeira (Dk. 62 Emirhan İlkhan), Larin, Batshuayi

Goller: Dk. 31 Teixeira (Beşiktaş), Dk. 90+2 Samet Akaydın (Adana Demirspor)

Sarı kartlar: Dk. 41 Welinton, Dk. Batshuayi (Beşiktaş), Dk. 44 Vargas, Dk. 45 Belhanda (yedek kulübesi) Dk. 45+1 Balotelli, 90+5 Samet Akaydın (Adana Demirspor)