ÖZET | Adana Demirspor 1-0 Atakaş Hatayspor

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Adana Demirspor, sahasında Atakaş Hatayspor'u 1-0 mağlup etti.

Oyunda dengenin bozulmadığı ilk yarıda skorda da denge bozulmazken takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle girdi. Maçın yönünü değiştiren gol ise 64. dakikada geldi. Vargas'ın pasında önce topu kontrol eden, ardından şık bir çalımla rakibini geçen Yunus Akgün, düzgün bir vuruşla takımına galibiyeti getiren isim oldu.

Bu sonuçla 3 maçlık galibiyet hasretini sonlandıran Adana Demirspor 16 puana yükseldi. 4 maç aradan sonra mağlup olan Atakaş Hatayspor ise 23 puanda kalsa da milli araya averajla 2. sırada girdi. 

Adana Demirspor: 1 - Atakaş Hatayspor: 0

Stat: Yeni Adana
Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Serkan Çimen, Yusuf Bozdoğan

Adana Demirspor: Muric, Rassoul, Simon Deli, Samet Akaydın, Svensson (Dk. 90 Tarık Çamdal), Stambouli, Sinan Kurt, Vargas (Dk.73 Metehan Mimaroğlu), Akintola (Dk.90 Bjarnason) Yunus Akgün (Dk. 84 Semih Güler), Balotelli (Dk.73 Assombalonga)

Atakaş Hatayspor: Munir, Adekugbe, Burak Öksüz, Fatih Kurucuk, Kamil Ahmet Çörekçi, Ribeiro, Boudjemaa (Dk. 88 Emre Çolak), El Kaabi (Dk.75 Saint Louis), Lobjanidze (Dk.68 Kamara), Traore (Dk.75 Muhammed Mert), Diouf

Gol: Dk. 64 Yunus Akgün (Adana Demirspor)

Sarı kart: Dk. 44 Samet Akaydın, Dk. 65 Yunus Akgün, Dk. 90+5 Semih Güler (Adana Demirspor), Dk. 52 Diouf, Dk. 90+5 Kamara (Atakaş Hatayspor)