Acun Ilıcalı operasyona başladı! İlk ayrılık yolda...

Acun Ilıcalı operasyona başladı! İlk ayrılık yolda...
Geçtiğimiz günlerde İngiltere Championship ekiplerinden Hull City kulübünü satın alan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, hamlelerini yapmaya başlıyor.

Ilıcalı, ilk değişikliği teknik direktör ile yapmayı planlıyor. İngiltere Championship'in 19. sırasında yer alan ve düşme potasının 10 puan üzerinde bulunan ekipte, ilk ayrılık Kuzey İrlandalı çalıştırıcı Grant McCann ile gerçekleşecek. 

McCann'in yerine tanıdık bir isim

Kuzey İrlandalı teknik adamın yerine ise Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı bir isim öne çıkıyor. Ülkemizde Yukatel Kayserispor, Kasımpaşa ve Trabzonspor'u da çalıştıran ve futbolculuk döneminde Trabzonspor efsanesi haline gelen Şota Arveladze, İngiliz basını tarafından 1 numaralı aday olarak gösteriliyor.

Futbolculuk döneminde Glasgow Rangers forması da giyen ve Ada futboluna çok da uzak olmayan Arveladze, McCann ayrılığının gerçekleşmesi durumunda Hull City'nin yeni teknik direktörü olarak futbola dönmeye hazırlanıyor. 

48 yaşındaki çalıştırıcı, teknik direktörlük kariyerinde Spor Toto Süper Lig takımlarının yanı sıra Maccabi Tel Aviv ve Pakhtakor takımlarında da görev aldı. 

Kaynak: beinsports.com.tr / Dış Haberler