Erden Timur'dan 'Ligi bitirtmeyiz' ve 'belgeler' sözleri!

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'i şampiyonluk ile tamamlayan Galatasaray'ın Başkan Vekili Erden Timur, beIN SPORTS'un konuğu oldu. 

Lig devam ederken oynadıkları Corendon Alanyaspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalar ile ilgili de konuşan Erden Timur, "'Ligi bitirtmeyiz' açıklamamdan sonra özür diledim. Sonra belki 10 kez özür diledim. Ülkemizde hatasından sonra özür dileyene rastlanmıyor pek. Ondan sonra çok açıklama yapıldı. Sportif gerçekliği yok şeklinde. Bu ligi yok sayıyoruz anlamına gelir." dedi. 

GALATASARAY - CORENDON ALANYASPOR MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Galatasaray Başkan Vekili, "Corendon Alanyaspor maçındaki açıklamamdan sonra belki 10 defa özür diledim. Ülkemizde özüre pek değer verilmiyor. Ondan sonra 'Bu ligin sportif gerçekliği yok' denildi. Bana göre bu daha ağır bir açıklama. Ben orada 'Bu lig daha başında böyleyse nasıl bitecek?' demek istedim." şeklinde konuştu.

Timur, "Kendi camiamızdan eleştiri almamıza rağmen sessiz kaldık. 17 yaşındaki bir çocuk, bugün mahallede birini bıçaklamış olabilir ve bu basına yansımadığı sürece biz bilemeyiz. Biz de açıklama yaparsak, birilerinin bunu yapma ihtimali daha çok artmayacak mı? Cevap vermekten imtina ettiğimizden değil." dedi.

SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN