Aboubakar’dan gündem yaratacak açıklamalar! "Gitmek hainlik olurdu"

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ın yeni transferi Vincent Aboubakar basın toplantısı düzenledi ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Beşiktaş'a geri dönmek harika" diyerek sözlerine başlayan Vincent Aboubakar; "Burası benim için bir aile artık. Kulübü, şehri tanıyorum. Üçüncü kez geldim. Eski zamanlardaki mutlulukları tekrar yaşamak için hazırım" dedi. 

Fiziksel olarak çok iyi durumda olduğunu söyleyen Kamerunlu, "Ancak oynayıp oynamayacağım hocanın kararı" diye konuştu. 

"Neler yapacağımı göreceksiniz"

"En çok hangi kaleciye gol atmak istiyorsun?" sorusuna Aboubakar, "Buna cevap vermeyeceğim. Kendiniz göreceksiniz" yanıtını vermekle yetindi. 

Yeni dönemiyle ilgili olarak da golcü oyuncu, "Beşiktaş'ta geçirdiğim günlerde hep mutluydum. Elde ettiğimiz başarıları hiç unutmadım. Bana gösterilen sevgiye karşılık vermek için elimden geleni yapacağım. Buradaki başarılarımı unutmuyorum. Çok güzel zamanlar geçirdik. Yine kupalar kazanmak için, bana gösterilen sevgiye teşekkür etmek için elimden geleni yapacağım. Neler yapacağımı göreceksiniz" diye konuştu. 

"Başarılar ve kupalar için buraya geldim"

Ronaldo'nun El Nassr'a kendisinin Beşiktaş'a gelişiyle ilgili olarak Aboubakar; "Futbol değişken bir oyun. Herkes hak ettiği yere gidiyor. Ben de buradayım. Başarılar ve kupalar için buraya geldim" dedi. 

Gelmeden önce Beşiktaş'ın son 2 maçını izlediğini söyleyen Vincent Aboubakar, "Bence çok iyi bir takımımız var. İnanmalıyız. Her şeyin başı kendimize inanıp güvenmemiz. Yapmamız gereken kalitemizi göstermek ve odaklanmak. İnandığınız sürece her şey mümkün. Yetenekli bir takımız" övgüsünde bulundu. 

Beşiktaş'ı tekrar tercih etmesinin ana sebebi sorusuna Aboubakar, "Beşiktaş'tan ayrılık sürecini anlattım. Kalbim açık ve geri dönebilecek şekilde ayrılmıştım. Başka takımlardan da teklifler oldu. Burayı tanıyorum. Buraya daha da katkı sağlayabileceğim için buraya geldim" yanıtını verdi.

"Necip'i çok özledim"

Takımda en çok kimi özledin sorusu üzerine de Kamerunlu oyuncu, "Herkesi çok özledim buradaki. Çalışanları, arkadaşlarımı, yönetimi, hocaları. Buradaki müthiş atmosferde ben hep mutlu oldum. Necip'i çok özledim. Çok önemli biri benim için. Tekrar burada olmak mutluluk verici" ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe'ye gitmek hainlik olurdu"

Fenerbahçe'den kendisine teklif olup olmadığı yönündeki soru ve "İsteseydik, bağlantılarımızı kullanıp onu alırdık" açıklaması üzerine  Aboubakar; "Fenerbahçe, menajerimle görüştü. Ama ben Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe, Galatasaray, Başakşehir veya başka bir Türk kulübüne gitmem. Gitmek hainlik olurdu. Bütün takımlara saygı duysam da Türkiye'de sadece Beşiktaş forması giyerim."" ifadelerini kullandı. 

Al Nassr ve Beşiktaş'ta oynaması arasındaki farklar üzerine Aboubakar, "Beşiktaş taraftarı, takımın 12. oyuncusu gibi. Her zaman büyük bir tutkuyla takımı destekliyorlar. Suudi Arabistan'da durum böyle değil. Beşiktaş taraftarının yarattığı atmosferle kıyaslanamaz bile" sözleriyle iki tarafı değerlendirdi. 

Beşiktaş'ın Kamurunlu golcüsü Vincent Aboubakar sözlerinin sonunda takım içerisindeki en iyi anlaştığı oyuncular sorusuna da, "Hayatta bazen tanıştığınız insanlar sizin ailenizin bir parçası olur. Beşiktaş'ta bu tarz çok insan var. N'Koudou, Rosier, Necip de benim için öyle..  Özellikle Necip'e parantez açıyorum. Çok iyi bir karakter. Rosier'i çok seviyorum. Zamanında onunla da konuştum. Bazen dertleşmeye ihtiyacı olan müthiş bir karakter. Hayat hep ciddi geçmemeli. Onunla neşeli ilişkimiz var. Onun da konuşmaya ihtiyacımız var" yanıtını vererek sözlerini tamamladı. 


BİLEREK Mİ OYNAMADI? ABOUBAKAR'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR

ABOUBAKAR: "TALİSCA BURAYA DÖNMEK İSTERSE..."

FENERBAHÇE'DEN RESMİ ABOUBAKAR AÇIKLAMASI