Abla-kardeş Galatasaray'a geliyorlar! Cimbom'dan Oblak sürprizi
Yayınlanma Tarihi 28 Nisan 2025 Pts 11:33
Güncelleme Tarihi 28 Nisan 2025 Pts 11:34
Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray için flaş bir iddia ortaya atıldı.
Africa Foot United; Atletico de Madrid forması giyen Jan Oblak'ın sarı-kırmızılı takıma katılmak için bazı etkenlerin oluştuğunu vurguladı.
Haberde, Jan'ın kardeşi Teja Oblak'ın Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'na transfer etmesi, Slovenyalı kaleciyi yeni bir maceraya itecek gibi göründüğü vurgulandı.
Ayrıca İspanyol basınında Oblak'ın ailesinin İstanbul'da bulunması müzakerelerde belirleyici bir rol oynayabileceği bilgisi yer aldı.
MUSLERA'NIN GELECEĞİ BELİRSİZ
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve hala bir anlaşma yapılmayan Fernando Muslera'nın Galatasaray'daki geleceği belirsizliğini koruyor.
OBLAK'IN BU SEZONKİ PERFORMANSI
Bu sezon Atletico de Madrid'de 42 maça çıkan Oblak, bu müsabakalarda 41 gol yerken, 15 mücadelede kalesini gole kapamayı başardı.
beinsports.com.tr / Dış Haberler