Abdurrahim Albayrak'tan Falcao açıklaması: "Özür dilerim"

Abdurrahim Albayrak'tan Falcao açıklaması: "Özür dilerim"
Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Radamel Falcao transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı kulübün koronavirüs salgını nedeniyle yapılamayan 2019 olağan genel kurul toplantısı başladı. Toplantıya rahatsızlığı bulunan eski başkan Mustafa Cengiz katılmazken, dönemi görüşülecek yönetim kurulundan ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ile başkan yardımcıları Yusuf Günay ve Kaan Kançal'ın salonda bulunduğu bildirildi.

Genel kurul toplantısında konuşan Albayrak, Falcao transferiyle ilgili şunları söyledi:

"Başkan, 'Taraftarın dediğini yapacağım, Falcao'yu istiyorum' dedi. Monaco'da yaptığımız görüşmelerde şanssız bir fotoğraf ortaya çıktı. O fotoğraf ortaya çıktığı için özür dilerim. Falcao'ya bonservis bedeli istediler. Falcao da 'Ben bonservisle gitmem ama imza parası vereceksiniz' dedi. Falcao'ya yıllık 5 milyon euro verdik. İmza parası içinde olma şartıyla verdik bunu. Bu transfer tutmadı, olmadı. Şanssızlık mı diyelim, uymadı. Falcao'yu başkan tamamen taraftarların isteklerine dayanarak aldı. Ona verdiğimiz para 5 milyon euro'dur. Bir de maç başı ücretleri vardı. Falcao'da mesele budur"

Radamel Falcao, 2 sezon formasını giydiği Galatasaray'dan bu transfer döneminin sonunda ayrılarak Rayo Vallecano'ya transfer olmuştu.