ABD basınına göre Kokoskov, Dallas ile anlaşmaya çok yakın

ABD basınına göre Kokoskov, Dallas ile anlaşmaya çok yakın
NBA ekiplerinden Dallas Mavericks'in Fenerbahçe Beko koçu Igor Kokoskov'u asistan koç olarak ekibe dahil etmek istediği iddiası, her geçen gün güçleniyor...

Birkaç gün önce Amerika basınında kendine yer bulan haberin ardından, NBA medyasının önde gelen gazetecilerinden Marc Stein'ın da doğruladığı iddia, ciddiyetini korumayı sürdürüyor..

Stein dün yaptığı bir başka paylaşımda, "Lig kaynakları, Mavericks'in en büyük hedefi olan Igor Kokoskov'u, Jason Kidd'in asistanı olarak ekibe dahil etmek için anlaşmaya yaklaştıklarını söylüyor" ifadelerine yer verdi.

Özellikle NBA medyası adına çok güvenilir bir kaynak olan Marc Stein'ın bu paylaşımları, ihtimalin kuvvetli olduğunu da göz önüne seriyor.. 

Kokoskov'un Fenerbahçe ile kontratında, gelecek yaz için NBA çıkış opsiyonu var. Bu sebeple, transferin ciddiyete kavuşması durumunda, Fenerbahçe tarafında işlerin nasıl sonuçlanacağı henüz belirsiz...

Geçen sezon başında Fenerbahçe Beko'nun başına geçen Igor Kokoskov, 2017'de Dallas Mavericks'in süper yıldızı luka doncic ile birlikte EuroBasket şampiyonluğu yaşamıştı.