27 yaşındaki İsviçreli futbolcu intihar etti

27 yaşındaki İsviçreli futbolcu intihar etti
Bosna-Hersek'ten futbol dünyasına yasa boğan bir haber geldi... İsviçreli futbolcu Karim Gazzetta, Bosna Hersek'in Mostar kentinde intihar etti.

27 yaşındaki futbolcunun, bir binanın 8. katından atlayarak canına kıydığı öğrenildi. Üzücü haber İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Ljudevit Maric tarafından da doğrulanırken, polisin olay yerinde geniş çaplı bir inceleme başlattığı bildirildi.

Sezon başında Neuchatel Xamax'tan Bosna Hersek ekibi Zrinjski Mostar'a transfer olan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, İsviçre'nin tüm yaş kategorilerinde milli forma giyme başarısı gösterdi.

Kariyerinde ilk kez İsviçre'nin dışına çıkan Karim Gazzetta, bu sezon sadece 1 maçta forma giyerken uzun süredir sakatlıklarla boğuştuğu öğrenildi. 

Bosna Hersek basınına yansıyan bilgilere göre, Zrinjski teknik direktörü Sergej Jakirovic'in, Gazzetta'nın son derece yetenekli bir futbolcu olduğunu ancak sakatlığından kurtulur kurtulmaz bir yenisini yaşadığını söylerken, İsviçreli oyuncunun bu nedenle sezonun yarısını kaçıracağını belirtmişti.

beinsports.com.tr / Dış Haberler