2022 Dünya Kupası'na son 300 gün!

2022 Dünya Kupası'na son 300 gün!
Katar'da düzenlenecek olan 2022 FIFA Dünya Kupası için geri sayım devam ediyor.

Ev sahibi Katar'ın yanı sıra Almanya, Danimarka, Brezilya, Fransa, Belçika, Hırvatistan, İspanya, Sırbistan, İngiltere, İsviçre, Hollanda ve Arjantin'in katılmayı garantilediği 2022 FIFA Dünya Kupası, 21 Kasım-18 Aralık tarihlerinde düzenlenecek.

Katar, 2022 Dünya Kupası için özel olarak 7 yeni stadyum inşa ederken, Uluslararası Halife Stadyumunda da geliştirme çalışmaları yapmıştı.

BİLETLER SATIŞTA
Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası öncesi biletler için de başvurular başladı.

FIFA'nın 19 Ocak'ta yaptığı açıklamaya göre, turnuvanın maç biletleri 70 Dolar'dan satışa çıktı. Katar vatandaşları ise ev sahibi kontenjanı nedeniyle maç biletlerini 11 Dolar'dan başlayan fiyatlarla satın alabilecek.

BİLET SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

İlk dönem bilet satışı için başvurular 8 Şubat'ta sona erecek. Başvuru sahibi taraftarlar arasında yapılacak kura çekiminin kazananları, 8 Mart'ta açıklanacak.

AY YILDIZLILAR'IN HEDEFİ KATAR
2022 Dünya Kupası elemelerinde play-off turuna kalan A Milli Takımımız, dev organizasyona katılmak için iki önemli sınava çıkacak.

Play-off turu yarı finalinde Portekiz ile eşleşen Milliler, 24 Mart 2022'de Porto'daki Dragao Stadı'nda ilk sınavına çıkacak. 

A Milli Takım Portekiz'i elerse, Dünya Kupası'na katılabilmek için play-off finalinde İtalya-Kuzey Makedonya maçının galibiyle 29 Mart 2022'de, Konya Büyükşehir Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.