2016'ya Lig TV'de veda edeceksiniz! Ada'da dev buluşma

Video yükleniyor...

2016'nın son gününde futbol heyecanı Lig TV ekranlarında futbolseverlerle buluşacak.

2016'nın son ve 2017'nin ilk gününde Premir Lig'de 19. hafta heyecanı yaşanırken, zirve yarışını etkileyecek birbirinden önemli mücadeleler Lig TV ekranlarından olacak. Cumartesi günü 18. 00'de başlayacak iki karşılaşmada lider Chelsea, Stoke City'i ağırlarken, Manchester United ise Old Trafford'da Middlesbroug'yu konuk edecek. Chelsea - Stoke City mücadelesi Lig TV'de yayınlanırken, Manchester United - Middlesbrough karşılaşması Lig TV 3 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Saat 20.30'da ise haftanın maçında Liverpool ile Manchester City Anfield Road'da karşı karşıya gelecek. Klopp yönetiminde bu sezon gözünü şampiyonluğa diken lig ikincisi Liverpool ile Guardiola patronluğunda zirve yarışından kopmak istemeyen lig üçüncüsü Manchester City arasında nefeslere kesecek futbol şöleni, öncesi ve sonrasıya Lig TV ekranlarında olacak

2017'nin ilk gününde zirveye yakından ilgilendiren iki maç daha Lig TV ekranlarından izleyiciyle buluşacak. 16. 30'da başlayacak ve Lig TV yayınlanacak maçta Tottenham Hotspur, zirve yarışında olmak için Watford deplasmanında galibiyet arayacak. Saat 19. 00'da başlayacak ve Lig TV'de yayınlanacak bir diğer maçta şampiyonluk mücadelsi veren Arsenal, menajerlik koltuğuna Sam Allardyce'sı getiren Crystal Palace'sı konuk edecek.

İngiltere Premier League'da yayın programı şöyle...

CUMARTESİ                            
CHELSEA     - STOKE CITY    18:00 LİG TV
MANCHESTER UNITED - MIDDLESBROUGH 18:00 LİG TV 3
LIVERPOOL - MANCHESTER CITY    20:30 LİG TV

PAZAR      
             
WATFORD - TOTTENHAM    HOTSPUR 16:30 LİG TV
ARSENAL - CRYSTAL PALACE    19:00 LİG TV

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Beşiktaş transfer haberleri

Galatasaray transfer haberleri

Fenerbahçe transfer haberleri

Trabzonspor transfer haberler