Jan Vesely'den geri dönüş sinyali!

Jan Vesely'den geri dönüş sinyali!
THE Euroleague'de Partizan forması giyen Çek pivot Jan Vesely geleceğine dair flaş açıklamalarda bulundu.

Sırbistan basınında SportKlub'a Partizan - Barcelona karşılaşması öncesi konuşan Vesely, kariyerinde uzun süre formalarını giydiği Partizan ve Fenerbahçe Beko için duygusal açıklamalarda bulundu.

Partizan'a geri döner misin sorusu üzerine, Barcelona ile sözleşmesinin sona erdiğinde ihtimalleri düşüneceğini belirten Vesely şu sözleri söyledi:

"Partizan 8 yıl aradan sonra EuroLeague’e geri döndü ve şu an için çok iyi gidiyorlar ama gelecek yıllarda neler olacağını bilemeyiz. Gelecek sezon EuroLeague’de yer alıp almayacakları kesin değil. Barcelona’yla 3 yıllık bir sözleşme imzaladım, kontratım sona erdiği zaman ne durumda olurum bilmiyorum. Partizan’a geri dönmek ister miyim sorusuna dönersek elbette değerlendireceğim seçeneklerden biri olur."

"Fenerbahçe ihtimalini de hesaba katmalıyım..."

Fenerbahçe Beko'nun her zaman ihtimalleri arasında olduğunu söyleyen Vesely geleceği için şu ifadeleri kullandı:

"Ayrıca Fenerbahçe‘de 8 unutulmaz yıl geçirdim, bu yüzden Fenerbahçe ihtimalini de hesaba katmam lazım. Bir gün geri döner miyim bilmiyorum ama Partizan’ın her zaman kalbimde özel bir yeri olacak. Kariyerimde en üst seviyeye ilk olarak Partizan formasıyla adım attım, şu sıralar Zeljko Obradovic‘le çok formda bir dönemden geçiyorlar. Elbette gelecekte her şey mümkün ama şu an için herhangi bir söz veremem.”

Jan Vesely, bu sezon Barcelona formasıyla 9.1 sayı, 4 ribaunt ve 1.5 asist ortalamaları ile oynuyor.

beinsports.com.tr / Dış Haberler