ÖZET | Atakaş Hatayspor 0-0 Gaziantep FK


Trendyol Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında Atakaş Hatayspor evinde Gaziantep FK ile 0-0 berabere kaldı.

Mersin Stadı'nda hakem Ümit Öztürk'ün düdüğüyle başlayan mücadeleye iki ekip de dengeli bir giriş yaptı.

Pozisyon olarak kısır geçen ilk yarıda iki ekip de gol perdesini açamazken 0-0 sona erdi.

Volkan Demirel ikinci yarıya değişiklikle başladı

İkinci yarıya Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel değişikliklerle başlarken, Kerim Alıcı ve Giorgi Aburjania'yı oyundan çıkardı. Yerlerine ise Faouzi Ghoulam ve Renat Dadaşov'u soktu.

Ev sahibi ekip kanatlardan etkili ataklar yakalasa da istediği golü bulamadı. Deplasman ekibi Gaziantep 58. dakikada kafa vuruşu ile Nicolas N'Koulou golü bulsa da ofsayt nedeniyle iptal edildi.

90 dakika sonucunda iki takım da gole ulaşamazken karşılaşma 0-0 sona erdi ve son üç maçını kaybeden ev sahibi Hatayspor galibiyet özlemini 7 maça çıkardı. Aynı zamanda puanını da 20'ye yükseltti.

Gaziantep FK da üst üste 4. maçında da mağlup olmadı ve puanını 14'e yükseltti.

Karşılaşmadan öne çıkan pozisyonlar:

33. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Dragus'un şutunda, meşin yuvarlak kaleci Erce'nin elinde kaldı. İzlemek için tıklayın!

50. dakikada Hatayspor etkili geldi. Ömer Faruk Beyaz'ın sağdan pasına hareketlenen Görkem Sağlam, ceza sahası dışından gelişine vurdu. Köşeye uzanan kaleci Nita, topu güçlükle kornere çeldi. İzlemek için tıklayın!

59. dakikada konuk ekibin kullandığı köşe vuruşunda kale önünde yükselen Jevtovic, meşin yuvarlağı Nkoulou'ya aşırttı. Bu oyuncunun kafa vuruşunda top ağlarla buluşsa da gol, ofsayt kararı nedeniyle geçersiz sayıldı. İzlemek için tıklayın!

80. dakikada Gaziantep FK gole yaklaştı. Maxim'in ara pasında kale sahasına giren Markovic'in vuruşunda top, kalecinin müdahalesiyle sağdan kornere gitti. İzlemek için tıklayın!

Atakaş Hatayspor: 0 - Gaziantep FK: 0

Stat: Mersin

Hakemler: Ümit Öztürk, İbrahim Bozbey, Osman Gökhan Bilir

Atakaş Hatayspor: Erce Kardeşler, Maksimovic, Kilama, Kerim Alıcı (Dk. 46 Ghoulam), Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Aburjania (Dk. 46 Dadashov), Ömer Faruk Beyaz, Dele-Bashiru (Dk. 78 Hodzic), Rivas (Dk. 69 Fernandes), Strandberg (Dk. 70 Lamkel Ze)

Gaziantep FK: Nita, Nkoulou, Ertuğrul Ersoy, Arda Kızıldağ, M'Bakata, Morais, Jevtovic, Mustafa Eskihellaç (Dk. 66 Markovic), Maxim (90+3 Furkan Soyalp), Ogün Özçiçek, Dragus (Dk. 80 Riascos)

Sarı kartlar: Dk. 51 Ömer Faruk Beyaz, Dk. 62 Kilama, Dk. 75 Dadashov (Hatayspor)