İtalyan basınından Corriere dello Sport'un haberine göre, Fenerbahçe'nin Lukaku için Napoli'ye yaklaşık 5 milyon avroluk teklif sunduğu ancak bu teklifin İtalyan kulübü tarafından kabul edilmediği belirtildi.
Napoli'nin 32 yaşındaki oyuncu için yaklaşık 10 milyon avro seviyesinde bir bonservis bedeli talep ettiği kaydedildi.
Haberde, Napoli'nin Lukaku'nun satışından elde edeceği gelirin yüzde 40'ını 2024 yazında yapılan anlaşma gereği Chelsea'ye aktaracağı ifade edildi.
Lukaku'nun yüksek maaşı ve kulüple arasındaki ilişkilerin bozulması nedeniyle Napoli'den ayrılmasının kaçınılmaz hale geldiği aktarıldı.
Fenerbahçe'nin ilk teklifinin reddedilmesinin ardından iki kulüp arasındaki görüşmelerin yeniden başlamasının beklendiği ve transferin gerçekleşmesi için sarı-lacivertlilerin teklifini yükseltmesi gerektiği belirtildi.
Napoli'nin bu yaz transfer döneminde yeni oyuncular kadroya katabilmek için öncelikle satış yapmayı planladığı, Lukaku'nun olası transferinin de bu açıdan kritik önem taşıdığı kaydedildi.
beinsports.com.tr / Dış Haberler