Domenico Tedesco, transfere dair konuştu! Szymanski açıklaması


Trendyol Süper Lig'in 18. hafta maçında Fenerbahçe, Corendon Alanyaspor'a konuk olacak. Bu mücadele öncesinde sarı-lacivertlilerde Domenico Tedesco, beIN SPORTS ekranlarına özel açıklamalarda bulundu.

Szymanski'nin transferi ile ilgili Tedesco, "Sebastian Szymanski (transfer) ile ilgili dedikodular hakkında yorum yapmıyorum. Bir ağrı hissetti ve biz de onu riske etmek istemedik." ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig'deki son durumu için konuşan tecrübeli çalıştırıcı, "Bizim için lig tablosu önemli değil. Sıralama hakkında konuşmak için çok erken. Biz sahaya çıktığımızda her zaman iyi oyun sergilemek istiyoruz. Fenerbahçe'ye geldiğimin ikinci maçı Alanyaspor'laydı. Tam bir teknik direktör takımı, zor bir maç olacak." dedi.