"Zor bir deplasman maçı olacağı kesin"

"Zor bir deplasman maçı olacağı kesin"
Turkish Airlines Euroleague'in 26. haftasında Alba Berlin deplasmanına çıkacak Anadolu Efes'te, başantrenör Ergin Ataman ve oyunculardan James Anderson açıklamalarda bulundu.

ING Basketbol Süper Ligi ve Turkish Airlines Euroleague'de yoluna doludizgin devam eden Anadolu Efes, Euroleague'in 26.haftasında Alba Berlin'in konuğu olacak.

Bu zorlu mücadele öncesinde başantrenör Ergin Ataman ve Amerikalı forvet James Anderson açıklamalar yaptı.

Alba Berlin karşısında iyi savunma yapmanın önemine değinen Ataman, "Alba Berlin, İstanbul'da oynadığımız maçta bizi çok zorlamıştı. Bu sezon en çok sayı yediğimiz rakip oldu. Tempolu ve kolektif basketbol oynayan bir takım. İyi savunma yapmalı ve ribauntlarda çok dikkatli olmalıyız. Zor bir deplasman maçı olacağı kesin" diye konuştu.

James Anderson ise karşılaşma ile ilgili olarak, "Güzel bir atmosferde, kadrosunda birçok tecrübeli oyuncu bulunan bir takıma karşı zorlu bir mücadeleye çıkacağız. Deplasmanda oynayacağımız çetin bir karşılaşma olacak. Her türlü detayı dikkate almalıyız, topa sahip olmalıyız ve play-off yolunda bir galibiyet daha elde etmeliyiz." İfadelerini kullandı.