ÖZET | Yukatel Kayserispor 2-3 Beşiktaş

Video yükleniyor...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Yukatel Kayserispor'u 3-2 mağlup etti.

İlk yarıyı 1-0 geride kapatan siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golleri Serdar Saatçı ve Kevin Nkoduou (2) kaydetti. Öte yandan siyah-beyazlılarda Francisco Montero kırmızı kart görerek, Valentin Rosier ise sarı kart görerek Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düştü. Yukatel Kayserispor'un golleri ise Mame Thiam ve Cardoso'dan geldi.

2 maçlık aranın ardından galibiyete ulaşan Beşiktaş, puanını 54'e çıkardı.

Yukatel Kayserispor'un ise galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Sarı-kırmızılılar son 9 maçta sadece 1 kez kazandı. Yukatel Kayserispor haftayı 45 puanla 15. sırada tamamladı.

Önemli anlar

Kayserispor 14. dakikada etkili geldi. Onur Bulut'un ceza sahası dışından çektiği şutu Ersin çelmeyi başardı.
İzlemek için tıklayın!

Beşiktaş 19. dakikada gole çok yaklaştı. Savunmanın arkasına sarkan Larin kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak Lung gole izin vermedi. İzlemek için tıklayın!

Ev sahibi 23. dakikada öne geçti. Thiam ile ikili mücadeleye giren Welinton topa elle müdahale etti ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Thiam, ağları havalandırdı. İzlemek için tıklayın!

36. dakikada Atiba'nın ortasına şutunu çeken Rıdvan Yılmaz, net fırsattan faydalanamadı. İzlemek için tıklayın!

Beşiktaş 45+1'de gole yaklaştı. Emirhan'ın ceza sahası dışından çektiği sert şutu Lung parmaklarının ucuyla çeldi. İzlemek için tıklayın!

Siyah-beyazlılar, ikinci yarıya çok hızlı başladı. Ghezzal'ın ortasında Atiba kale arkasına aşırdı. Serdar Saatçı'nın kaleye gönderdiği topa Mert Çetin müdahale etti ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu. İzlemek için tıklayın!

57. dakikada Rosier'in pasında topu kontrol eden Ghezzal, yerden seken topa vurdu ancak meşin yuvarlak direğin hemen üstünden dışarı çıktı. 
İzlemek için tıklayın!

71. dakikada oyuna giren Kevin Nkoudou maça adeta damgasını vurdu. Yıldız futbolcu 75. dakikada sahneye çıktı. Atiba'nın pasına iyi hareketlenen Nkouodu, Uğur'dan kurtardığı topu düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi. İzlemek için tıklayın!

Beşiktaş 77. dakikada penaltı kazandı. Nkoudou, Uğur Demirok'un müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Nkoudou, oyuna girdikten 7 dakika sonra 2. golüne imza attı. İzlemek için tıklayın!

Siyah-beyazlılar 82. dakikada 10 kişi kaldı. 60. dakikada ilk sarı kartını gören Montero, Emrah Başsan'a yaptığı müdahalenin ardından bir kart daha gördü ve oyun dışında kaldı. İzlemek için tıklayın!

Maçın sonucunu belirleyen golü Cardoso kaydetti. Emrah Başsan'ın ortasında topu kafayla ağlara gönderen Cardoso, skoru 3-2'ye getirdi. İzlemek için tıklayın!