ÖZET | Yukatel Kayserispor 1-0 Medipol Başakşehir

Video yükleniyor...

Yukatel Kayserispor, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 22. haftasında sahasında Medipol Başakşehir'i 1-0 mağlup etti ve rakibinin 12 maçlık yenilmezlik serisine son verdi.

Ev sahibi ekip 73. dakikada öne geçti. Orta sahasının solundan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Onur Bulut'un ceza sahası yayına doğru havalandırdığı topu Mustafa Pektemek kafayla kale alanına indirdi. Oraya hareketlenen Uğur Demirok'un çaprazdan vuruşunda top kaleci Volkan Babacan'ın üzerinden filelere gitti.
Bu golü izlemek için tıklayın!

Yukatel Kayserispor 79. dakikada ikinci gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Onur Bulut hücuma çıktı. Onur'un ceza sahası yayına gönderdiği topla Kemen buluştu. Kemen de topu solundaki Mane'nin önüne bıraktı. Mane'nin çaprazdan sert şutunda top üst direkten oyun alanına döndü. Bu pozisyonu izlemek için tıklayın!

Medipol Başakşehir 90+3. dakikada gole çok yaklaştı. Epureanu'nun Kayserispor ceza sahasına havadan gönderdiği top savumadan geri döndü. Dönen topa Deniz Türüç vurdu. Top direkten döndü. Bu pozisyonu izlemek için tıklayın!

Mücadele Yukatel Kayserispor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sonuçla Yukatel Kayserispor puanını 31'e yükseltti. Medipol Başakşehir ise 34 puanda kaldı.