Yanal'dan yakın markaj


Hazırlık kampının ikinci etabı için Düzce topuk yaylasına giden Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal kadroya son şeklini vermeye hazırlanıyor.

İstanbul'da yapılan çalışmalarda futbolcuları izleme ve tanıma şansı bulan teknik direktör Ersun Yanal'ın henüz son kararını vermediği bildirildi. Topuk yaylası kampından önce futbolcularıyla kısa bir toplantı yapan tecrübeli teknik adamın, "Zor ve önemli bir sezona giriyoruz. İstanbul'daki çalışmalarımızdan farklı olarak Topuk Yaylasında yükleme yapacağız. Şimdiye kadar işinize gösterdiğiniz ciddiyeti tekrar sürdürmenizi istiyorum" dediği öğrenildi.

Ersun Yanal'ın futbolcularına da söylediği gibi Topuk Yaylası'nda futbolcularına yükleme antrenmanları yaptıracağı ve yetersiz gördüğü isimleri yönetime bildirerek yolların ayrılmasını isteyeceği belirtildi.

Topuk yaylasının ilk gününde basın mensuplarının karşısına çıkacak olan teknik direktör Ersun Yanal'ın, sarı-lacivertli takımın son durumuyla ilgili detaylar vereceği bildirildi.

Yeni sezon hazırlıkları konusunda bu gelişmeler yaşanırken Fenerbahçe yönetiminin transferde Cardozo ısrarı ise sürüyor.

Büyük bir sabırla Cardozo'yu transfer etmek için bekleyen Fenerbahçe yönetiminin Paraguaylı futbolcu ve benfica kulübünün her hamlesini yakından takip ettiği öğrenildi.

Benfica teknik direktörü Jorge Jesus'un takımında kesinlikle görmek istemediği Oscar Cardozo'ya ingiliz kulüplerinin de eski ilgiyi göstermedikleri bildirildi.

Bu iki gelişmeyi sevindirici bulan Fenerbahçe yönetimi bonservis bedeli konusunda geri adım atmadan son teklifini bir kez daha yinelemek istiyor..