Weghorst transferinde sona doğru! İmza an meselesi...


İngiltere Championship ekibi Burnley'de kadroda düşünülmeyen Wout Weghorst, Hollanda'ya dönmek üzere.

Hollanda basınından De Telegraaf'ta yer alan haberde, Weghorst'u kadrosuna katmak isteyen Ajax, Burnley ile anlaşmaya vardı.

Weghorst'un sağlık kontrollerinden geçeceği ve transferin kısa süre içinde resmiyet kazanacağı aktarıldı. 

TRENDYOL SÜPER LİG İDDİALARI

Daha önce Beşiktaş forması da giyen Hollandalı golcü, transfer döneminde Trendyol Süper Lig ekiplerinin gündemine gelmişti.

KAYNAK YARATILACAK

Haberde, Ajax'ın Milan'la Silvano Vos'un transferi için anlaştığı belirtildi. Ekonomik olarak zorluklar yaşayan Ajax'ın bu transferden bonuslarla birlikte 5 milyon euro kazanacağı ve Vos'un transferiyle Weghorst için kaynak sağlandığı detayına yer verildi.

"HOLLANDA BİR SEÇENEK"

32 yaşındaki yıldız futbolcu Kicker'a geçtiğimiz ay verdiği röportajda, "Benim için genel olarak transfer paketinin uygun olması gerekiyor. Ailece çok fazla seyahat ediyoruz. Bizim için kalıcı bir yer arıyorum. Bu yüzden Hollanda kesinlikle bir seçenek. Ajax, Hollanda'nın en büyük kulübü. Fazla söze gerek yok." ifadelerini kullanmıştı.

Geçmişte Beşiktaş'ın da formasını giyen Weghorst, geçen sezonu kiralık olarak geçirdiği Hoffenheim'ın forması ile toplamda 30 maça çıkarken, 7 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler