VOLKAN DA YAKALANDI!


Sabri'nin gırtlak sıkması, Lugano'nun kafası, Arda ve Semih'in kavgası, Galatasaray tribünlerinin küfürleri ve saymakla bitmeyecek rezalet derken; Volkan Demirel'in edep yerlerini tutup tribünlere göstermesi de kameralara böyle yakalandı !..
 
Volkan bu hareketi yaptığında, Galatasaray ceza sahasında meydan kavgası yaşandığı için Lig TV kameralarının tamamına yakını olayların yaşandığı bölgeye yönelmişti. Bundan dolayı Volkan'ın Galatasaray tribünlerini çıldırtan hareketi dün geceki yayında ekrana gelememişti. Ancak daha sonra yapılan incelemede Lig TV'nin kale arkası kamerasının Volkan'ın hareketini yakaladığı ortaya çıktı.
 
Volkan orta saha çizgisine kadar geliyor ve Galatasaray ceza sahasındaki kavga sırasında edep yerini tutarak Ali Sami Yen'in kapalı tribününe dönüyor. Bu hareketi gören kapalı tribün çılgına dönüyor, asma tavanın üzerine çıkıp, alt tribündekilerin hayatını tehlikeye atıyor. Volkan'ın ise bu tepkiye sağ elini "Hadi oradan" anlamında sallayarak karşılık verdiği görülüyor.
 
Bu hareketin devamında ise Volkan kalesinin önüne geliyor ve bu kez ısınma hareketleri yapmaya başlıyor. Volkan maçtan sonra da basın mensuplarına "Ben hareket falan çekmedim, kasığımda sakatlık vardı, ısınıyordum" demişti.
-video_1-