Galatasaray'ın eski basın ve halkla ilişkiler sorumlusu Turgay Vardar, ölümünün 1. yılında 3 Ocak Çarşamba günü anılacak.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Turgay Vardar için 3 Ocak Çarşamba günü futbol takımının antrenmanından önce ölümünün 1. yılında Turgay Vardar Basın Odası'nda bir anma töreni düzenleneceği bildirildi.
Turgay Vardar kimdir?
1956 yılında dünyaya gelen Turgar Vardar, Galatasaray Lisesi 109. Dönem mezunu oldu. Gazeteciliğe 1978'de Cumhuriyet Gazetesi'nde başladı. Günaydın, Sabah ve Akşam Gazeteleri'ne Yazı İşleri Müdürlüğü görevlerinde bulunan Vardar, 1989'da Fotospor Gazetesi'nin kurucuları arasında yer aldı. Turgay Vardar, Mart 1997'de Galatasaray Spor Kulübü'nün Basın Danışmanı oldu. 1998'de Genel Sekreter Yardımcısı olan Turgay Vardar, 2004 yılında Kulüp Divan Üyeliği'ne hak kazandı. Turgay Vardar'ın, Hülya Vardar ile gerçekleştirdikleri evlilikten Harika ve Ömer adında iki çocuğu bulunuyordu.