Trendyol Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden devam edecek

Trendyol Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden devam edecek
Trendyol Süper Lig'de büyük heyecan milli aranın ardından kaldığı yerden devam edecek. Birbirinden keyifli maçların futbolseverleri beklediği 13. haftada Cuma günü karşılaşma oynanmayacak.

Trendyol Süper Lig'de yeni haftanın perdesi İstanbul'da aralanıyor. Ligde zor günler geçiren ve son sıraya demir atan İstanbulspor, Galatasaray'ı devirerek milli araya moralli giden Atakaş Hatayspor'u misafir ediyor. Saat 13:30'da  Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanacak karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından izleyici ile buluşacak. Saatler 16'yı gösterdiğinde ise Marius Sumudica ile çıkışa geçen Gaziantep Futbol Kulübü, MKE Ankaragücü'nü konuk edecek. Aynı saatteki bir diğer maçtaysa 8 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Tümosan Konyaspor, Kasımpaşa ile karşılaşacak. Cumartesi gününün son maçında zirve yarışı veren Galatasaray, küme düşme hattına gerileyen Corendon Alanyaspor karşısında 3 puan arayacak.

Trendyol Süper Lig'de Pazar günü de 4 maç oynanacak. 13:30'da başlayacak günün ilk maçında dörtte dört yaparak çıkışını sürdüren MondiHome Kayserispor, ilk 3'deki yerini korumak isteyen Yukatel Adana Demirspor'u RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda ağırlayacak. 

Futbolseverleri 16 seansında 2 müsabaka bekliyor. Rıza Çalımbay ile yükselişe geçmenin planlarını yapan Beşiktaş, zorlu Yılport Samsunspor deplasmanında olacak. Bir diğer karşılaşmada formdan Bitexen Antalyaspor, evinde Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Trendyol Süper Lig'de günün kapanışı Ülker Stadyumu'nda yapılacak.. Lider Fenerbahçe, Fred ve Alexander Djiku'nun sakatlıktan dönüş maçında VavaCars Fatih Karagümrük engelini aşmaya çalışacak.

Trendyol Süper Lig'de 13. haftanın perdesi Pazartesi akşamı oynanacak 2 maçla kapanacak. Abdullah Avcı'nın gelişiyle toparlanma emareleri gösteren Trabzonspor, zorlu bir fikstüre giren EMS Yapı Sivasspor deplasmanına gidiyor. Saat 20:00'de başlayacak bir diğer mücadelede ligin en az gol atan takımı olan Rams Başakşehir, Siltaş Yapı Pendikspor ile karşılaşacak. Her zaman olduğu gibi yine tüm karşılaşmalar beIN SPORTS kanallarından ekranlara gelecek...