Trae Young, 50 sayıyla Hawks'ı uçurdu

Trae Young, 50 sayıyla Hawks'ı uçurdu
NBA'de All-Star hafta sonu için verilen aranın sonrasında heyecan altı karşılaşmayla yeniden başladı. Doğu konferansında son sıralarda bulunan Atlanta, Trae Young'un 50 sayıyla kariyer gecesini yaşadığı maçta, Miami Heat'i mağlup etmeyi başardı.

NBA'de All-Star hafta sonunun ardından, heyecan kaldığı yerden devam etti. Doğu konferansının iki ekibi Atlanta Hawks ile Miami Heat, Philips Arena'da karşılaştı.

Konferansında son sıralarda bulunan Atlanta, yıldız oyuncusu Trae Young'un 50 sayı üreterek kariyer rekoru kırdığı maçta, zirve hesapları yapan Miami Heat'i 129-124 mağlup etti.

Karşılaşmada kazananı son çeyrek performansları belirledi. Bu bölüme Miamı 7 sayıyla önde girmesine rağmen, Trae Young önderliğinde son çeyreği 39-27 kazanan Atlanta, mücadeleden de galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Trae Young'un 50 sayı 8 asistle kariyer gecesi yaşadığı maçta, Atlanta'da altı oyuncu çift haneli skor üretti. Kevin Huerter ve Deandre Hunter 17'şer sayı atarken, Cameron Reddish de 16 sayılık katkı verdi.

Bu sonuçla son altı maçında beşinci kez kaybeden Miami'de ise Bam Adebayo 28 sayı, 19 ribaund, 7 asist, Jimmy Butler da 17 sayı 8 ribaund 9 asistle karşılaşmayı tamamladı.