Trabzonspor'da gündem İsmail Köybaşı

Video yükleniyor...

Savunmanın soluna takviye yapmak isteyen Trabzonspor'da İsmail Köybaşı ismi gündeme geldi... Bordo mavililer, Çaykur Rizespor'dan ayrılan deneyimli sol beki kadrosuna katmak için harekete geçti.

Transferin hızlı takımı Trabzonspor kadrosunu takviye etmek için arayışlarını sürdürüyor...

Bruno Peres, Gervınho, Marek Hamsik ve Koita gibi önemli isimleri renklerine bağlayan bordo mavililerde sol bek transfer için girişimler hızlandı...

Karadeniz temsilcisinde savunmanın solu için İsmail Köybaşı'nın ismi gündeme geldi. Trabzonspor yönetiminin geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor'da forma giyen 31 yaşındaki futbolcu için harekete geçtiği bildirildi. Bonservisi elinde olan İsmail'i kadrosuna katmak isteyen bordo mavili yönetimin, teknik direktör Abdullah Avcı'nın onay vermesi durumunda bu transferi bitireceği kaydedildi.

Gaziantepspor'da başladığı kariyerinde sırasıyla Beşiktaş, Fenerbahçe ve LaLiga ekiplerinden Granada'da top koşturan deneyimli sol bek geçen sezon Çaykur Rizespor formasıyla 20 karşılaşmada görev yaptı, 3 gol attı, 2 de asist yaptı. 

Trabzonspor'da geride bıraktığımız sezon kiralık olarak forma giyen Marlon performansıyla geçer not alamayınca sözleşmesi uzatılmamış ve bonservisinin bulunduğu Fluminense'ye dönmüştü... Marlon 36 lig karşılaşmasında sadece 1 asist üretebilmişti.