GENİŞ ÖZET | Trabzonspor 5-1 VavaCars Fatih Karagümrük

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'de 29. haftada Trabzonspor evinde VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaştı.

Papara Park'ta oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 5-1 kazandı.

Karşılaşmada ilk olarak VavaCars Fatih Karagümrük, Markao ile 14. dakikada öne geçti, cevap 32. dakikada Enis Bardhi ile geldi. İlk yarıda başka gol çıkmazken devreye 1-1 eşitlikle girildi.

Trabzonspor'un ikinci golü de Biraschi'nin kendi kalesine attığı golle geldi. Golden sonra ataklarına devam eden ev sahibi 70. dakikada Trezeguet ile farkı ikiye çıkardı.

Gollerin ardından kendini bulan Trabzonspor Pepe ile 76. dakikada skoru 4-1'e getirdi. Kapanışı 90+3'te Umut Bozok yaptı ve skor 5-1 oldu.

Bu skorla Trabzonspor puanını 49 yaptı. VavaCars Fatih Karagümrük 29 puanda kaldı.

Öne çıkan pozisyonlar:

4. dakikada Trezegeut'in sert şutu direkte patladı. İzlemek için tıkla!

14. dakikada Can Keleş'in sol taraftan kullandığı köşe atışında, ceza alanı içinde iyi yükselen Markao'nun kafa vuruşunda yere çarpan top, kaleci Muhammet Taha Tepe'nin solundan filelere gitti: 0-1 İzlemek için tıkla!

32. dakikada Trabzonspor, beraberliği sağladı. Visca'nın sağdan kullandığı serbest atışta, savunmanın uzaklaştırmak istediği top ceza alanının hemen dışında Bardhi'nin önüne düştü. Bu futbolcunun şutunda savunmada Biraschi'ye de çarpan top kaleci Sirigu'nun sağından filelerle buluştu: 1-1 İzlemek için tıkla!

38. dakikada Trabzonspor'un ikinci golüne Sirigu engeli. İzlemek için tıkla!

48. dakikada Emre Mor'un vuruşunda Muhammet başarılı. İzlemek için tıkla!

56. dakikada Eren'in kafa vuruşu direk dibinden dışarıda. İzlemek için tıkla!

64. dakikada Trabzonspor, öne geçti. Ceza alanı sağ tarafında Visca'nın içeriye doğru çıkardığı topu altıpas içinde Biraschi, ters bir vuruşla kendi ağlarına gönderdi: 2-1 İzlemek için tıkla!

70. dakikada Trabzonspor, üçüncü golü buldu. Pepe'nin pasında yakın mesafede Trezeguet'in yerden vuruşunda, kaleci Sirigu'nun müdahalesine karşın top filelerle buluştu: 3-1 İzlemek için tıkla!

76. dakikada Trabzonspor, farkı 3'e yükseltti. Sağ taraftan ceza alanı son çizgisindeki Trezeguet'in pasında, altıpas içinde Pepe dokunarak meşin yuvarlağı filelere yolladı: 4-1 İzlemek için tıkla!

81. dakikada VavaCars Fatih Karagümrük direğe takıldı. İzlemek için tıkla!

90+3. dakikada Trezeguet'in pasında, ceza alanı sağ çaprazında Umut Bozok, meşin yuvarlağı sert ve düzgün bir vuruşla kaleci Sirigu'nun sağından filelere gönderdi: 5-1 İzlemek için tıkla


TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN