Trabzon ilk peşinde!


Orduspor ve Eskişehirspor galibiyetleriyle rahat bir nefes alan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında konuk edeceği Gençlerbirliği'ni yenerek bu sezon ilk defa üst üste üç maç kazanmanın planlarını yapıyor.

Oyuncularıyla toplantı yapan teknik direktör Tolunay Kafkas'ın, ligde hedefsiz kalmalarının kendilerini rehavete sokmaması gerektiğini belirterek, "Kendi hedeflerimizi kendimiz yaratmalıyız. Buna bu sezon ilk kez üst üste 3 maçtan toplam 9 puan çıkartarak başlayabiliriz" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Çok güzel bir hava yakaladıklarını ifade eden Kafkas'ın, "Alacağımız bir mağlubiyet bunun bozulmasına neden olur. Önceliğimiz kupayı kazanmak ancak ligde istikrarsız sonuçlar alırsak, kupa maçlarına da moralsiz çıkarız. Gençlerbirliği'nin Fenerbahçe karşısında yaptıklarını gördünüz. İlk yarıdaki maçta deplasmanda onları 4-0 yenmiş olabiliriz. Bunu düşünerek sakın rakibi hafife almayın" uyarısında bulunduğu belirtildi.

Tolunay Kafkas'ın Gençlerbirliği maçında sahaya süreceği 11'i büyük ölçüde belirlediği öğrenildi. Kart cezalısı Soner Aydoğdu'dan bu maçta yararlanamayacak Kafkas'ın, genç futbolcunun yerine son dönemde gösterdiği performanstan memnun olduğu Marek Sapara'ya şans vermesi bekleniyor.

Öte yandan Trabzonsporlu Onur Kıvrak ve Alanzinho, Ülker'in Türkiye Futbol Federasyonu'yla iş birliği içerisinde düzenlediği FIFA U20 Dünya Kupası "Grassroots Şenliği"ne katıldılar.

Futbol Federasyonu, Trabzonspor Futbol Akademisi'ndeki organizasyon alanına giden Onur ve Alanzinho, burada kendilerini bekleyen minik öğrencilerin sorularını yanıtlayıp bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.