Terörü lanetliyoruz! Türk takımlarından kınama mesajları

Terörü lanetliyoruz! Türk takımlarından kınama mesajları
beIN SPORTS ailesi olarak, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan Tesisleri'ne gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Trendyol Süper Lig ekipleri, gerçekleştirilen hain saldırı sonrası kınama mesajları yayınladı.

İŞTE PAYLAŞIMLAR

Beşiktaş: "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

Fenerbahçe: "Başımız sağ olsun. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan Tesislerine gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar dileriz."

Galatasaray: "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleşen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

Trabzonspor: "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik yapılan terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun."

Samsunspor: "Milletimizin başı sağ olsun. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yapılan hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

ikas Eyüpspor: "Ankara TUSAŞ’ta gerçekleşen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Gerçekleşen hiçbir terör eylemi aziz vatanımızı bölmeye yetmeyecektir. Başımız sağ olsun Türkiye"

RAMS Başakşehir: "Ankara Kahramankazan'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) tesislerine yönelik yapılan hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet; yakınlarına baş sağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz."

Kasımpaşa: "Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) tesislerine yönelik gerçekleşen hain terör saldırısı sonucu şehit ve yaralılarımız olduğunu derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, aileleri ve tüm milletimize sabır ve başsağlığı diliyor; terörü bir kez daha lanetliyoruz."

Net Global Sivasspor: "Sivasspor ailesi olarak, Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) tesislerine gerçekleştirilen hain terör saldırısında şehit düşen kahramanlarımız için derin bir üzüntü içindeyiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

Tümosan Konyaspor: "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan Tesisleri'ne gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun."

Çaykur Rizespor: "Başımız sağ olsun. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleşen hain terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

Corendon Alanyaspor: "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz."

Onvo Antalyaspor: "Başımız sağ olsun! Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan Tesislerine yönelik gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

Gaziantep FK: "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz."

Bellona Kayserispor: "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Kahramankazan tesislerine yönelik yapılan terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

Atakaş Hatayspor: "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

Adana Demirspor: "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yapılan terör saldırısında  hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet; yakınlarına baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz."

Göztepe: "Ankara'da bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) tesislerine yönelik gerçekleşen hain terör saldırısı sonucu şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı; yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz."

Sipay Bodrum FK: Terörü Lanetliyoruz! Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısını üzüntüyle öğrendik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.