Terim: Galatasaray vazgeçmez!

Video yükleniyor...

Galatasaray, Süper Lig'in 41. haftasında Yukatel Denizlispor'u 4-1 yenerek, son haftaya lider Beşiktaş ile eşit puanda (81), ikinci sırada girdi. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim, maçın ardından beIN SPORTS mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Hiçbir zaman mücadeleyi bırakmadıklarını söyleyen Terim, "Böyle bir finalle karşılaştım mı bilmiyorum, biraz fazla olunca karıştırıyorum bazen. İsteseniz böyle bir lig kurgu edemezsiniz. Her an her şeyin olabileceği bir lig yaşıyoruz. İnşallah son maçı da istediğimiz gibi bitiririz ve şampiyon oluruz. Bunun için önce kazanmamız ve fazla gol atmamız lazım. Ben, teknik ekibim ve oyuncularım hiçbir zaman bırakmadık. Vazgeçmeyeceğimizi söyledim. Vazgeçmedik de." dedi.

Terim sözlerini şöyle sürdürdü:

"Galatasaray'ın bırakmadan, vazgeçmeden devam ettiği bir lig oldu. Finali Ali Sami Yen'de, çok iyi bir takımla oynayacağız. İnşallah onu da kazanırız ve ipi göğüsleriz."

Tecrübeli teknik adam, Mostafa Mohamed'e yeniden penaltı attırmasıyla ilgili ise "Mohamed'ın atmasına ben ısrar ettim. Bir oyuncuyu kaybetmektense penaltıyı kaybetmeyi yeğlerim. İnsan kaybetmeyi sevmem. Mohamed'i kaybetmemek, birçok şeyi kaybetmekten daha önemli." dedi.

Maçın özetini izlemek için tıklayın!