Tartışmalı isme teklif var! Geri dönebilir...

Tartışmalı isme teklif var! Geri dönebilir...
Allardyce geri mi dönüyor?
En son görev aldığı İngiltere Milli Takımı'ndan, yaşanan rüşvet skandalı yüzünden olaylı bir şekilde ayrılan Sam Allardyce'ın, Premier Lig takımı Crystal Palace'ın kıskacında olduğu iddia edildi. İngiliz basınından gelen iddiaya göre, Crystal Palace teknik direktörü Alan Pardew'in alınan başarısız sonuçların ardından kovulması, kulüp yönetimini yeni arayışlara itti. Sam Allardyce'ın menajerleriyle iletişime geçen Palace yönetimi bir görüşme ayarladı. 48 saat içerisinde anlaşmanın açıklanabileceği belirtiliyor.

Max Meyer ada yolcusu olabilir
İngiltere'den Schalke'nin genç yıldızı Max Meyer ile ilgili bir transfer iddiası geldi. The Sun gazetesinin iddiasına göre Mauricio Pochettino yönetimindeki Tottenham, Meyer için Schalke'ye 30 milyon Euro ödemeye hazır. Özellikle 10 numara pozisyonunda etkili olan genç Alman yıldız, 2017 yazında sözleşmesinin son yılına girmiş olacak. Sözleşmesinin bitimine bir yıl kalacak olan oyuncunun transferine Schalke'nin yeşil ışık yakabileceği belirtiliyor. 

Schneiderlin ManU'ya veda mı ediyor?
Manchester United'ın 2015 yaz transfer döneminde 35 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı Morgan Schneiderlin'in, Old Trafford günlerinin sonuna geldiği iddia ediliyor. Fransız yıldız ile en ciddi şekilde ilgilenen takım Everton. Everton teknik direktörü Ronald Koeman'ın, Schneiderlin'i transfer etmek istediği ve oyuncunun da buna sıcak bakabileceği belirtiliyor. Hollandalı teknik adamın Southampton'ı çalıştırdığı dönemde Schneiderlin kadronun değişilmez ismi olmuştu. Yıldız orta sahanın Kırmızı Şeytanlar ile 2019 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bilic'in Defoe Planı
Bu sezon Premier Lig'de beklentilerin altında kalan West Ham United'ın gol yollarındaki problemi çözmek için, ligin en tecrübeli golcülerinden olan Jermaine Defoe ile ilgilendiği iddia edildi. Sezon başında İtalya'nın Juventus takımından kiralanan Zaza'nın gol yollarında etkisiz kalması, menajer Slaven Bilic'i farklı arayışlara itti. Sunderland ile sözleşmesi devam eden yıldız golcü, bu sezon çıktığı 17 lig maçında 8 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi. Londra ekibinin tecrübeli golcü için Sunderland takımına 6 milyon Pound değerinde bir teklif yapabileceği belirtildi.

Bakayoko Savaşları
İngiliz basınından gelen iddiaya göre, bu sezon Monaco formasıyla yıldızı parlayan Tiemoue Bakayoko İngiliz devlerinin radarına girdi. Ön libero ve orta sahanın merkezinde görev alabilen 22 yaşındaki Bakayoko'yu transfer edebilmek için, Chelsea ve Manchester United'ın ciddi bir mücadele içine girebileceği yazıldı. Bu sezon Monaco formasıyla Ligue 1 ve Şampiyonlar Ligi'nde toplam 26 maçta görev alıp 2 gol kaydeden genç yıldızın hangi takıma transfer olacağı ise merakla bekleniyor.


(Ligtv.com.tr)