Szalai'ye İtalyan kancası! Talipleri artıyor...

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai'ye şimdi de Serie A'dan talipler var... İtalyan basınında yer alan haberlere göre 23 yaşındaki defans oyuncusunu savunmaya takviye yapmak isteyen Napoli ile birlikte Milan'ın istediği belirtiliyor.

Fenerbahçe'nin gözde defans oyuncusu Attila Szalai performansıyla Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor...

Daha önce adı Premier Lig ekiplerinden Chelsea ile anılan Macar savunmacı için şimdi de İtalyan basınında transfer iddiaları ortaya atılıyor.

La Gazzetta dello Sport, Kostas Manolas'ın ayrılığı sonrası devre arasında bir stoper takviyesi yapmayı planlayan Napoli'nin Attila Szalai'yi gündemine aldığını yazdı. Serie A'da zirve mücadelesi veren mavi-beyazlıların sol bek oynama özelliği de bulunan 23 yaşındaki defans oyuncusunu devre arasında kiralamayı düşündüğü ifade edildi...

Attila Szalai'yi transfer etmek isteyen tek İtalyan takımı Napoli değil... Genoa maçında sakatlanıp sezonu kapatan Simon Kjaer'in yerine bir stoper arayan Milan'ın da Macar stoperi kadrosuna katmak istediği belirtiliyor... 

Kırmızı-siyahlılar; Fransa Ligue 1 takımlarından Lille'de top koşturan 21 yaşındaki Sven Botman ve Paris Saint-Germain'in 25 yaşındaki oyuncusu Abdou Diallo'ya daha öncelik veriyor. Ancak bu futbolcuların yüksek maliyeti nedeniyle İtalyan devinin rotayı Fenerbahçeli futbolcuya çevirdiği bildiriliyor. Milan yönetiminin 10-15 milyon euro aralığında bir bonservis bedeli karşılığında Szalai'yi renklerine bağlamayı planladığı vurgulanıyor. 

Sarı-lacivertliler geçtiğimiz günlerde Attila Szalai'nin Chelsea'ye transfer olacağı yönünde çıkan haberleri kesin bir dille yanıtlarken, İngiliz kulübüyle herhangi bir temasta bulunmadıklarını açıklamıştı.

23 yaşındaki defans oyuncusu geçen sezon devre arasında Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımlarından Apollon Limassol'dan transfer edilmişti. Attila Szalai'nin Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.