Szalai için flaş iddia! Premier Lig devi peşinde...

Szalai için flaş iddia! Premier Lig devi peşinde...
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai, devre arası transfer döneminin gözdesi konumunda.

Ada basınına göre yaz aylarında adı Atletico Madrid ve Aston Villa ile anılan 23 yaşındaki savunmacının son talibi Chelsea olmuştu.

Maviler'in başarılı savunma oyuncusunu yakından takip ettiğini ve her an bir teklifle sarı-lacivertlilerin kapısını çalabileceğini yazan İngiliz medyasını destekler nitelikte bir iddia da İspanyollardan geldi.

İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden AS'ın haberine göre, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Antonio Rüdiger'in boşluğunu doldurabilecek adayları değerlendiren Londra temsilcisi, Attila Szalai transferini bitirme aşamasına geldi.

Chelsea Menajeri Thomas Tuchel'in Ocak ayında kadroya katılmasını talep ettiği Szalai, tarafların anlaşması halinde İspanya La Liga devi Real Madrid ile el sıkıştığı öne sürülen Rüdiger'in yerine Premier Lig'in yolunu tutacak.

İngiliz ekibinin Fenerbahçe ile bonservis konusunda orta yolu bulup bulamayacağı ve Macar savunmacının kariyerini ne yönde şekillendireceği ise şimdiden merak konusu...

Fenerbahçe, Attila Szalai'yi geçtiğimiz Ocak ayında Apollon'dan 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında renklerine bağlamıştı.