Suarez hüngür hüngür ağladı!

Video yükleniyor...

Sezon başında Barcelona'dan ayrılarak Atletico Madrid'e transfer olan Suarez, şampiyonluğun geldiği maçın ardından gözyaşlarına hakim olamadı. Suarez, kendisine güvendiği için Atletico yönetimine teşekkür etti.

Atletico Madrid'in 11. La Liga şampiyonluğunu kazanmasında başrol sahiplerinden biri, sezonu 21 golle tamamlayan Luis Suarez'di.

Barcelona'da eski yönetimin yüksek maaşından kurtulmak için bedelsiz olarak Atletico'ya gönderdiği Suarez, şampiyonluğun kazanıldığı maçın ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

Atletico forması giyebilmek için maaşında büyük bir indirime giden Suarez, kendisine şüpheyle yaklaşanları yanılttığı için çok mutluydu. Bu mutluluk, Suarez'in maç sonu açıklamalarına da yansıdı. Deneyimli golcü, "Atletico Madrid'e bana güvendikleri için çok teşekkür ederim. Herkes kariyerimin bittiğini düşünürken onlar bana hala bu seviyede mücadele edebileceğimi göstermem için şans verdiler. Yıllardır futbol oynuyorum ancak ilk kez bu kadar zor bir dönem geçirdim. Böyle bir performans sergilediğim ve şampiyon olduğumuz için çok mutluyum" dedi.