Spor camiasından Mustafa Cengiz için başsağlığı mesajları

Spor camiasından Mustafa Cengiz için başsağlığı mesajları
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüpleri, vefat eden eski Galatasaray Kulübü başkanı Mustafa Cengiz için başsağlığı mesajı yayımladı.

TFF'nin internet sitesinde yer alan mesajda, "Galatasaray Kulübü eski Başkanı Mustafa Cengiz'in vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Mustafa Cengiz'e Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, Galatasaray Spor Kulübü ve spor camiasına başsağlığı dileriz" denildi.

Beşiktaş Kulübünün mesajında ise, "Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Mustafa Cengiz’in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Mustafa Cengiz’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Galatasaray Spor Kulübü camiasına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe Kulübünün internet sitesinde yer alan açıklamada da, "Galatasaray Spor Kulübü’nün eski başkanı Mustafa Cengiz’in hayatını kaybettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; Cengiz ailesine, Galatasaray camiasına ve Türk futboluna başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun. Fenerbahçe Spor Kulübü" ifadeleri kullanıldı.

Bakan Kasapoğlu'ndan Mustafa Cengiz için baş sağlığı mesajı
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Galatasaray Kulübünün eski başkanlarından Mustafa Cengiz'in vefatı dolayısıyla bir baş sağlığı mesajı yayımladı.

Kasapoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Sayın Mustafa Cengiz'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Daima beyefendi kişiliğiyle hatırlayacağım merhum Mustafa Cengiz’e Allah'tan rahmet; ailesine, Galatasaray ve Türk spor camiasına başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun."