Sergio Ramos'tan Lionel Messi yorumu

Video yükleniyor...

İspanya futbolu ve Real Madrid'in önemli figürlerinden Sergio Ramos, Lionel Messi'nin Barcelona'da kalmasını istediğini söyledi.

Ülkesinin Uluslar Ligi'nde oynayacağı maçlar öncesi basın toplantısında konuşan Ramos: "Bizi ilgilendiren bir konu olmadığını düşünüyorum. Geleceğine kendisi karar verecektir. Bunu en iyi şekilde yapıyor mu bilmiyorum ama İspanya futbolu için, Barcelona için ve elbellte bizler için önemli birisi. Barcelona'da kalmasını istiyoruz" dedi.

Messi'nin LaLiga'yı, takımını ve 'El Classıco'yu daha iyi hale getirdiğini söyleyen Ramos: "Kazanırken en iyilere karşı kazanmak istersiniz ve o dünyanın en iyilerinden biri. Bu konuya eklenecek bir şey yok" şeklinde konuştu.

Messi'nin herhangi bir spekülasyona maruz kalmadan tek başına geleceğine karar verebileceğini ifade eden Ramos: 'Bizim için bu, meşgul olmamız gereken bir şey değil" açıklamasında bulundu.

Ülkesi hakkında da değerlendirmelerde bulunan tecrübeli stoper, Luis Henrique'nin Milli Takım'a tekrar dönmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ve onu çok özlediklerini ifade etti.