Salih'te son durum ne?


İtalyan Basını aylardır Salih Uçan için süren Fenerbahçe-Roma görüşmelerinin sonuca bağlandığını ve resmi imzaların en kısa sürede atılacağını iddia etti.

Anlaşmanın total maliyetinin 14 milyon Euro'yu bulduğunu yazan Çizme Basını, Fenerbahçe'nin Salih'in ilk iki yıl Roma'da forma giymesi karşılığında senelik 2 milyon Euro alacağını, iki senenin sonunda 10 milyon Euro'ya satın alma opsiyonunun da İtalyan Kulübünde olacağını yazdı.

Salih'in bu transfer karşılığında Roma Kulübünden senelik 700 bin Euro alacağını yazan İtalyan gazeteleri, anlaşmanın imzalanacağını okuyucularına duyurdu.

Sarı Lacivertlilerde Salih konusunda bu geilşmeler yaşanırken, Christian Baroni ve Samuel Holmen ile de yolları ayrılmaya hazırlanılıyor.

Fenerbahçe Yönetimi'nin Christian Baroni için Bursaspor ve Sivasspor arasında tercih yapacağı, Holmen için de İstanbul Başakşehir futbol kulübü ile Bursaspor'dan birine oyuncunun tercihine göre yanıt verecekleri gelen haberler arasında.

İstanbul Başakşehir
futbol kulübünün Kamerunlu forvet Pierre Webo'yu da kadrosuna katmak istediği ancak teknik direktör Ersun Yanal'ın bu transfere onay vermediği ileri sürüldü. Özellikle Ocak ayında yapılacak olan Afrika Kupası nedeniyle forvet hattında sorun yaşayacak olan sarı lacivertlilerde, Webo'nun Dünya kupası sonrasında milli takımı bırakma ihtimalinin bulunduğu bu nedenle takımdan gönderilmesine sıcak bakılmadığı ifade edildi.