"Saha içinde yaptıklarınızı, dışarı aktarmanız gerekiyor"

Video yükleniyor...

MKE Ankaragücü teknik direktörü Fuat Çapa, beIN SPORTS'un sorularını yanıtladı.

MKE Ankaragücü teknik direktörü Fuat Çapa, geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'nın başındaki performansı hakkında konuşurken, Eskişehirspor, Boluspor ve Gençlerbirliği'ni çalıştırdığı dönemdeki başarıların gündeme gelmemesinden yakındı. 

Fuat Çapa'nın açıklaması şu şekilde:

"Kasımpaşa'daki performansımız gündeme geliyor. Eskişehirspor'da başardıklarımız daha değerliydi. Boluspor, yıllarca kümede kalma mücadelesi verirken play-off'lara kadar yükseltmiştik. Gençlerbirliği'nde, belki de son 20 yılda 2 sezon üst üste görevi tamamlayan tek teknik direktör benimdir. 13-14 tane genç arkadaşımızı, altyapıdan A Takım'a çıkarmıştık. Bunlar hiç konuşulmadı, gündeme gelmedi ama belki bizim de eksiklerimiz vardır.

Yurt dışında sadece yapılan işlerle gündeme geliniyor. Biz de sadece işimize konsantre oluyoruz. Saha içinde yaptıklarımızda sıkıntı yok ama saha dışında eksik olduğumu, Kasımpaşa'dan sonra daha iyi anladım. Saha içinde yaptıklarınızı, dışarı aktarmanız gerekiyor. Bu konuda kendimi geliştirmeye çalışacağım. Yönetimimizden, transfer yasağı ile ilgili güzel haberler bekliyoruz. Transfer tahtasını ne kadar erken açarsak, bu sezon işimiz o kadar kolay olur.